vit bomullsmockasin för baby med en fin rosett på ovansidan och ett matchande pannband
Baby-mockasin med mjuk sula
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Baby-mockasin med mjuk sula

177,00kr

Eleganta skor
Hög komfort
Utmärkt stöd för foten

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Denna mjuka babymockasin är en kvalitetsprodukt, speciellt utformad för att ge optimal komfort för småbarns ömtåliga fötter. Dessa mockasiner är perfekt anpassade till behoven hos spädbarn som börjar utforska sin värld genom att krypa eller gå. De hjälper till att hålla barnets fötter torra och undviker samtidigt skav och gnissel.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Denna baby-mockasin med mjuk sula är ett måste i alla småbarns garderober. Denna mockasin är tillverkad av kvalitetsmaterial och kombinerar komfort och stil för att ge ditt barn en säker och trevlig promenadupplevelse. Den mjuka bomullssulan ger utmärkt grepp på marken, vilket främjar stabilitet och balans under de första stegen. Den gör också att foten kan vara flexibel, så att muskler, senor och leder kan utvecklas på ett naturligt sätt.”

Bra skydd

Dessutom ger det bekväma innerfodret i babymockasinerna lilltån ett bra stöd och skyddar mot eventuella skador. Dessa skor är perfekta för speciella tillfällen som dop, bröllop eller andra festligheter som du vill ta med din baby till. Men dessa mjuka mockasiner är också mycket lämpliga som vardagsskor inomhus och kan bäras med en mängd olika outfits, som jeans eller fritidskläder.
rosa mockasin för baby
vit bomullsmockasin för baby med en fin rosett på ovansidan och ett matchande pannband
rosa gul vit och röd babymockasin
gul baby-mockasin

Bra ventilation för foten

Denna produkt är utformad för att uppfylla de specifika behoven hos småbarn, som kräver skor som är anpassade till deras morfologi och utveckling. Våra mockasiner är tillverkade av mjuka, slitstarka material som låter foten andas samtidigt som de har en utmärkt passform. Den mjuka sulan ger extra flexibilitet, så att spädbarn kan lära sig att gå utan att känna sig begränsade av stela skor.

Ytterligare information

Storlek

0-6 Månader, 7-12 Månader, 13-18 Månader

Material

Säsong

, , ,