babymockasin i krokodilmönstrat konstläder med en ring på ovansidan, dessa skor presenteras i en kvinnas hand
Baby-mockasiner med krokodilmönster
-10% Kod RDA10 till 01/05/2024

Baby-mockasiner med krokodilmönster

414,00kr

Bekväma skor
En flexibel sula
En elegant look

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Denna produkt är en bedårande babymockasin med krokodilmönster. Denna mockasin är det perfekta valet för alla föräldrar som vill klä sitt barn i stil och komfort. Skorna är tillverkade av kvalitetsmaterial och ger en behaglig känsla som säkert kommer att glädja bebisens känsliga fötter. Det mjuka läderfodret ger optimal andningsförmåga och förhindrar att skorna blir varma.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“När det gäller babyskor är det viktigt att hitta något som är både bekvämt och snyggt. Dessa babymockasiner med krokodilmönster är den perfekta kombinationen av båda. De här små skorna är tillverkade av mjukt, följsamt läder som ger perfekt passform och optimal komfort för ditt barns små fötter.”

Halkfri

Designen är särskilt slående, med ett vackert krokodilmönster tryckt på den övre delen av skon. Denna touch av originalitet gör detta tidlösa par loafers lite roligare, samtidigt som de är subtila och estetiskt tilltalande. Våra mockasiner med krokodilmönster är också mycket praktiska tack vare sina halkfria mjuka gummisulor. Det ger barnen ett bättre grepp när de går eller kryper, så att de kan utforska världen omkring sig på ett säkert sätt.
mockasin med krokodilmönster
babymockasin i krokodilmönstrat konstläder med en ring på ovansidan, dessa skor presenteras i en kvinnas hand
baby-mockasiner med krokodilmönster
mockasin i brunt läder för barn

Mycket lätt att sätta på

Dessa mockasiner är lätta att ta på små fötter tack vare sin praktiska design. Föräldrarna kommer att uppskatta den tid det tar att klä på den lilla, medan barnen kommer att älska att kunna gå runt och leka med dem i timmar utan att det känns obehagligt. Dessa mockasiner finns i en rad olika färger som passar till alla möjliga olika outfits för ditt barn.

Ytterligare information

Storlek

0-6 Månader, 7-12 Månader, 13-18 Månader

Material

,

Säsong

,