Tre baby-mockasiner med snörning uppradade diagonalt i vitt, rosa och svart
Genombrutna mockasiner med snörning för babyflickor
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Genombrutna mockasiner med snörning för babyflickor

272,00kr

Söt design
Mycket bra grepp på marken
Flexibel och bekväm

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa mockasiner med öppen tå och snörning i sneakers-stil för små flickor är den perfekta blandningen av komfort, stil och praktiska egenskaper för växande små fötter. Tack vare sin design andas de och är mycket bekväma. De är också mycket slitstarka för att klara småbarns livliga äventyr.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa mockasiner andas och har ett praktiskt snörningssystem för säker och justerbar passform. Snörningen kan enkelt dras åt eller lossas, beroende på hur bekväm du vill att din lilla flicka ska vara, så att hon kan röra sig fritt med betryggande stabilitet. De lätta, slitstarka sulorna ger utmärkt grepp på en mängd olika underlag, både inomhus och utomhus.”

Unik design

Med sin unika design och oöverträffade komfort kombinerar dessa bedårande skor stilen hos moderna träningsskor med den tidlösa sofistikeringen hos mockasiner. Skönheten ligger i detaljerna: dessa mockasiner har ett elegant genombrutet mönster som ger varje steg en touch av delikatess. De små utskurna öppningarna ger en feminin och kreativ estetik som får alla som ser dem att smälta.
Tre baby-mockasiner med snörning uppradade diagonalt i vitt, rosa och svart

Lätt att sätta på och bra grepp

Dessa mockasiner andas och har ett praktiskt snörningssystem för säker och justerbar passform. Snörningen kan enkelt dras åt eller lossas, beroende på hur bekväm du vill att din lilla flicka ska vara, så att hon kan röra sig fritt med betryggande stabilitet. De lätta, slitstarka sulorna ger utmärkt grepp på en mängd olika underlag, både inomhus och utomhus.

Ytterligare information

Matière de Semelle Extérieure

PU

Matière Supérieure

PU

Saison

Printemps, Été, Automne, Hiver

Sexe

Bébé fille