Rosa mockasin med ett litet spänne och små hål i tårna mot en vit bakgrund
Halvöppna mockasiner för små flickor
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Halvöppna mockasiner för små flickor

236,00kr

6 färger tillgängliga
Tillåter luft att cirkulera
Flexibel konstruktion

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa mjuka, halvöppna mockasiner för babyflickor är perfekta för att kombinera komfort, stil och funktionalitet när din lilla prinsessa tar sina första steg. De här söta skorna har tillverkats med omsorg och uppmärksamhet och erbjuder en optimal balans mellan stöd och flexibilitet. Den halvöppna designen gör att luften kan cirkulera fritt, vilket förhindrar överdriven eller obehaglig svettning.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Den halvöppna designen på dessa mockasiner ger en luftig känsla som gör att små fötter kan andas, vilket förhindrar att fukt byggs upp och överdriven svettning. Detta gör inte bara att ditt barns fötter mår bra, utan garanterar också optimal hygien under hela dagen. Dessutom är designen bedårande med sina små genombrutna motiv på framsidan.”

Utmärkt kvalitet

Dessa mockasiner är tillverkade av högkvalitativa material och ger perfekt passform och optimalt stöd för småbarns ömtåliga fötter. Mockasinerna har en ovandel i mjukt läder som är både slitstarkt och flexibelt. Detta gör att barnets fötter kan röra sig naturligt utan begränsningar, vilket stöder en hälsosam utveckling av fotmusklerna.
Rosa mockasin med ett litet spänne och små hål i tårna mot en vit bakgrund

Härliga mockasiner

Den halvöppna designen på dessa mockasiner ger en luftig känsla som gör att små fötter kan andas, vilket förhindrar att fukt byggs upp och överdriven svettning. Detta gör inte bara att ditt barns fötter mår bra, utan garanterar också optimal hygien under hela dagen. Dessutom är designen bedårande med sina små genombrutna motiv på framsidan.

Ytterligare information

Matière de Semelle Extérieure

Rubber

Matière Supérieure

PU

Saison

Été

Sexe

Bébé fille