brun babymockasin i konstläder med synliga vita sömmar mot en vit bakgrund
Klassisk mockasin i läderlook för små flickor
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Klassisk mockasin i läderlook för små flickor

295,00kr

Unisex-skor
En bekväm mockasin
En flexibel sula

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa klassiska mockaskor i läderlook för babyflickor är det perfekta valet för föräldrar som vill ge sin lilla prinsessa en bekväm och snygg sko. Skon är tillverkad i syntetläder av hög kvalitet och är mjuk att ta på, slitstark och tålig. Med fina sömmar, perfekt finish och ett diskret resårband på ovansidan av foten är dessa mockasiner garanterat både snygga och praktiska.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa klassiska mockasiner för flickor är eleganta och tidlösa skor som kommer att ge hela hennes garderob en sofistikerad touch. Dessa mockasiner är designade med exceptionellt hantverk och tillverkade av smidigt syntetläder, vilket ger dem en mjuk och bekväm struktur för bebisars känsliga fötter. Dessa mockasiner har en enkel silhuett med rundad tå och lågt skaft.”

Mycket bekväm

Dessa mockasiner har flexibla sulor för maximalt grepp, samt en lätt konstruktion som gör att din lilla flicka kan röra sig fritt samtidigt som hon behåller balansen. Dessutom har den mjuka ovandelen konstant andningsförmåga så att fötterna hålls torra hela dagen. Dessa skor erbjuder inte bara optimal komfort, de har också en tidlös design som kompletterar alla outfits.
baby-mockasin i brunt läder
brun babymockasin i konstläder med synliga vita sömmar mot en vit bakgrund
brun babymockasin i konstläder med synliga vita sömmar mot en vit bakgrund
baby-mockasin i brunt läder

En touch av sofistikering

Dessa klassiska mockasiner för flickor är eleganta och tidlösa skor som kommer att ge hela hennes garderob en sofistikerad touch. Dessa mockasiner är designade med exceptionellt hantverk och tillverkade av smidigt syntetläder, vilket ger dem en mjuk och bekväm struktur för bebisars känsliga fötter. Dessa mockasiner har en enkel silhuett med rundad tå och lågt skaft.

Ytterligare information

Färg

Material

Säsong

, ,