babyblå bomullsmockasin med rosett på toppen
Lädermockasiner med stor rosett för babyflickor
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Lädermockasiner med stor rosett för babyflickor

295,00kr

Många färger tillgängliga
Bekväma skor
Perfekt för alla tillfällen

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa lädermockasiner med stor rosett för babyflickor är den perfekta accessoaren för att ge din lilla flicka en chic och elegant touch. Dessa mockasiner är tillverkade av kvalitetsläder och erbjuder högsta komfort för din lilla prinsessa, samtidigt som de är förstärkta för att tåla de påfrestningar som en vanlig dag med lek och äventyr innebär.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Våra lädermockasiner med stor rosett för flickor är det perfekta valet för föräldrar som letar efter en klassisk, bekväm stil för sin lilla prinsessa. Dessa mockasiner är tillverkade av mjukt kvalitetsläder och känns sköna mot bebisens ömtåliga fötter. Den tidlösa designen på mockasinerna passar perfekt med den stora rosetten som pryder dem och skapar en helt bedårande look.”

Mycket motståndskraftig

Den stora rosetten på toppen av mockasinerna ger den här klassiska skon en touch av stil, medan sulan har ett stadigt grepp som hjälper ditt barn att hålla balansen när det tar sina första steg. Tätt dragna sömmar ökar också mockaskornas hållbarhet så att de klarar småbarns aktiva lekar och äventyr.
flera färger för mockaskor för barn
babyblå bomullsmockasin med rosett på toppen
baby mockasin i läder
mockasin i rosa läder

Mycket bekväm

Våra lädermockasiner med stor rosett för flickor är det perfekta valet för föräldrar som letar efter en klassisk, bekväm stil för sin lilla prinsessa. Dessa mockasiner är tillverkade av mjukt kvalitetsläder och känns sköna mot bebisens ömtåliga fötter. Den tidlösa designen på mockasinerna passar perfekt med den stora rosetten som pryder dem och skapar en helt bedårande look.

Ytterligare information

Storlek

0-6 Månader, 7-12 Månader, 13-18 Månader

Material

Säsong

, , ,