Brun babymockasin i konstläder mot vit bakgrund
Liten babymockasin i syntetiskt läder
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Liten babymockasin i syntetiskt läder

295,00kr

Mjuka skor
Bra stöd för foten
Sköna loafers

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Denna lilla babymockasin i syntetläder är det perfekta komplementet till en söt och bekväm outfit för familjens yngsta medlemmar. Den är tillverkad av kvalitetsmaterial och erbjuder optimal komfort samtidigt som den är snygg. Den här lilla mockasinen är omsorgsfullt tillverkad och har en ovandel som försiktigt omsluter ditt barns fötter. Det syntetiska lädret är mjukt och följsamt och anpassar sig lätt efter fotens form för en perfekt passform.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Denna lilla babymockasin är en snygg, slitstark accessoar som ger komfort och skydd för små fötter. Mockasinen är tillverkad av syntetiskt läder och är mjuk, flexibel och slitstark, vilket ger en härligt bekväm känsla redan från första användningen. Med sin moderna, minimalistiska design har den här lilla mockasinen utformats för att passa perfekt på spädbarns ömtåliga fötter. Med sin åtsittande passform och flexibla sula garanterar den en åtsittande passform som gör att ditt barn kan röra sig fritt.”

Halkfri

Dessa mockasiner har en halkfri sula som ger bra grepp på alla ytor inomhus och utomhus. Designen ger dessutom en perfekt passform så att skon sitter säkert på plats hela dagen. Dessa mockasiner ger inte bara den komfort och det stöd som ditt barn behöver, de har också en modern, klassisk stil som kompletterar alla outfits.
liten baby-mockasin
Brun babymockasin i konstläder mot vit bakgrund
liten baby-mockasin
liten baby-mockasin

Fri rörlighet

Denna lilla babymockasin är en snygg, slitstark accessoar som ger komfort och skydd för små fötter. Mockasinen är tillverkad av syntetiskt läder och är mjuk, flexibel och slitstark, vilket ger en härligt bekväm känsla redan från första användningen. Med sin moderna, minimalistiska design har den här lilla mockasinen utformats för att passa perfekt på spädbarns ömtåliga fötter. Med sin åtsittande passform och flexibla sula garanterar den en åtsittande passform som gör att ditt barn kan röra sig fritt.

Ytterligare information

Storlek

0-6 Månader, 7-12 Månader, 13-18 Månader

Material

Säsong

, , ,