Fyra par ljusa tvåfärgade mockaskor för baby i rosa, vitt, guld och svart
Ljusa tvåfärgade mockaskor för babyflickor
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Ljusa tvåfärgade mockaskor för babyflickor

295,00kr

Praktisk, snörningsfri design
Attraktiv tvåfärgad design
Halkfria sulor
4 färger tillgängliga

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa söta, ljusa, tvåfärgade mockasiner för flickor är det perfekta valet för att klä upp små fötter med stil och komfort. Rent praktiskt har de en lätt och flexibel yttersula som ger din lilla flicka bra grepp när hon är ute och går. Den tvåfärgade designen ger dessa mockasiner en rolig och lekfull touch.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa mockasiner är tillverkade med stor omsorg och känsla för detaljer och har en blank yta som fångar ljuset vid varje steg. De smidiga ovandelarna i syntetläder av hög kvalitet ger optimal flexibilitet, så att barnets känsliga fötter kan röra sig fritt utan begränsningar. Den dämpade innersulan ger maximal komfort hela dagen, även på de mest hektiska äventyren.”

Lätt att sätta på

Dessa söta skor är praktiska och lätta att ta på tack vare den snörningsfria designen och är perfekta för växande små fötter. De är flexibla och anpassar sig efter barnets fötter utan att glida, samtidigt som de håller foten på plats. Oavsett om ditt barn leker på lekplatsen eller utforskar okända områden kan du vara trygg i vetskapen om att de inte glider av så lätt.
Fyra par ljusa tvåfärgade mockaskor för baby i rosa, vitt, guld och svart

Mycket bekväm sula

Dessa mockasiner är tillverkade med stor omsorg och känsla för detaljer och har en blank yta som fångar ljuset vid varje steg. De smidiga ovandelarna i syntetläder av hög kvalitet ger optimal flexibilitet, så att barnets känsliga fötter kan röra sig fritt utan begränsningar. Den dämpade innersulan ger maximal komfort hela dagen, även på de mest hektiska äventyren.

Ytterligare information

Matériau de Semelle Extérieure

Coton

Matériau Supérieur

PU

Saison

Hiver, Automne, Printemps, Été

Sexe

Bébé unisexe