-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Loafers i syntetläder med hjärtmotiv

236,00kr

Unisex-mockasiner
En flexibel sula
Bra stöd för foten

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa hjärtmönstrade mockasiner i syntetläder för babyflickor är den perfekta accessoaren för alla små flickor som vill ge sin outfit en touch av stil. Dessa mockasiner är inte bara snygga utan också otroligt slitstarka, tillverkade av syntetläder av hög kvalitet och designade med stor omsorg om detaljerna. De har tillverkats speciellt för att klara de påfrestningar som en bebis utsätts för i vardagen samtidigt som de erbjuder maximal komfort.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa baby-mockasiner i syntetläder är speciellt utformade för att ge en touch av mjukhet och charm till hennes lilla look. Med sina många fördelar är denna mockasin den perfekta presenten till en liten flicka som förtjänar att bli bortskämd. Överdelen av mockasinen har en elegant design med hjärtmotiv. Hjärtana är utspridda över hela mockasinen och ger produkten en söt, romantisk touch.”

Halkfri sula

Dessa mockasiner är omsorgsfullt designade och tillverkade av högkvalitativa material och har en charmig, lekfull design som ger stil till alla outfits. De har en halkfri sula som håller ditt barn säkert när hon tar sina första steg. Skorna finns i en rad mjuka färger från ljusrosa till beige, vilket gör dem enkla att matcha med alla typer av outfits.
rosa mockasin
Blå babymockasin med hjärtmotiv och fluga
baby-mockasin i rosa och vitt läder
svart lädermockasin med hjärtan

De är praktiska

Dessa mockasiner är också mycket praktiska: de kan bäras utan strumpor, vilket gör dem mycket lättare att ta hand om. Tack vare att de inte har några komplicerade snören eller spännen går det dessutom snabbt att ta på eller av dem på ditt barns fötter. Sammantaget är dessa hjärtformade babymockasiner det perfekta valet för alla familjer som vill ha stil, komfort och praktiska egenskaper i ett och samma par skor.

Ytterligare information

Storlek

0-6 Månader, 7-12 Månader, 13-18 Månader

Material

Säsong

, ,