4 par bruna, vita och rosa loafers med snörning som ligger platt
Mjuka baby-mockasiner med snörning och teddybjörnstunga
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Mjuka baby-mockasiner med snörning och teddybjörnstunga

236,00kr

Justerbara snören
Söt teddybjörn på tungan
Lätt, flexibelt material
För pojkar och flickor

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa mjuka mockasiner med snörning och en söt teddybjörnstunga är det perfekta tillbehöret till ditt barns små fötter när de tar sina första steg. De är designade för att passa ditt barns fötter perfekt och ger en barfotakänsla samtidigt som de skyddar dem mot väder och vind. Nallebjörnstungan ger mockasinerna en lekfull och charmig touch.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“De mjuka snörmockasinerna med teddybjörntunga för spädbarn är det perfekta tillbehöret för att ge ditt lilla barn en extra dos av söthet och komfort! Dessa bedårande mockasiner är tillverkade med omsorg och känsla för detaljer och är utformade för bebisars känsliga fötter, med perfekt passform och mjukt stöd.”

Söt detalj med teddybjörn

En av de mest älskvärda egenskaperna hos dessa mockasiner är teddybjörnstungan. Denna lilla lekfulla touch ger varje par en dos oemotståndlig charm. Ditt barn kommer att se ut som en bedårande liten teddybjörn när det bär dessa skor! De finns i tre ljusa färger som lätt smälter in i ditt barns kläder.
4 par bruna, vita och rosa loafers med snörning som ligger platt

Mjuk och bedårande

De mjuka snörmockasinerna med teddybjörntunga för spädbarn är det perfekta tillbehöret för att ge ditt lilla barn en extra dos av söthet och komfort! Dessa bedårande mockasiner är tillverkade med omsorg och känsla för detaljer och är utformade för bebisars känsliga fötter, med perfekt passform och mjukt stöd.

Ytterligare information

Matériau de Semelle Extérieure

Coton

Matériau Supérieur

PU

Saison

Printemps et automne

Sexe

Unisexe