Vita mockaskor med blommotiv på ovansidan för flicka
Mjuka mockasiner med blommönster för små flickor
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Mjuka mockasiner med blommönster för små flickor

236,00kr

Trendigt blommotiv
3 färger tillgängliga
Bekväm och praktisk

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa mjuka mockasiner med blommotiv för babyflickor är det perfekta valet för att klä din prinsessas små fötter med stil och komfort. Det mjuka materialet anpassar sig lätt efter växande fötter och gör att du kan gå naturligt utan begränsningar eller irritation. Blomman på toppen ger en extra touch av söthet.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Blommotivet på ovandelen ger en extra dos elegans. Med sina vackra färger och konstnärliga design ger dessa mockasiner en bedårande touch till alla outfits. Dessa mockasiner kan bäras vid speciella tillfällen som dop eller bröllop. Eller helt enkelt för vardagsbruk.”

Flexibilitet och komfort

Dessa mockasiner är tillverkade av mjuka material av hög kvalitet och känns mjuka mot barnets känsliga hud. Den flexibla strukturen gör att fötterna kan böjas naturligt när de rör sig, vilket främjar en sund utveckling av muskler och leder. Den halkfria gummisulan ger optimalt grepp på släta eller ojämna ytor och håller ditt barn säkert när hon börjar röra sig på egen hand.
Vita mockaskor med blommotiv på ovansidan för flicka
Vita mockaskor med blommotiv på ovansidan för flicka

Lätt att sätta på

Dessa mockasiner är lätta att ta på tack vare den snörningsfria designen och är perfekta för små fötter som växer snabbt. Kardborrebandet på ovansidan förhindrar också att skorna ramlar av när ditt barn är upptagen med att utforska. Denna praktiska funktion är också idealisk för upptagna föräldrar som letar efter enkla skor att ta på när deras lilla glädjepaket är otåligt.

Ytterligare information

Matière de Semelle Extérieure

Coton

Matière Supérieure

PU

Saison

Printemps et automne

Sexe

Bébés filles