3 babymockasiner med kattmönster i vitt, brunt och svart, diagonalt uppradade mot en vit bakgrund
Mjuka mockasiner med kattmönster för små flickor
-10% Kod RDA10 till 01/05/2024

Mjuka mockasiner med kattmönster för små flickor

236,00kr

Mjuka loafers
Söt katt som motiv
Lätt att ta på tack vare elastiskt band

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra mjuka mockasiner med kattunge-mönster är det perfekta valet för små flickor som vill vara både söta och bekväma. Yttersulan i gummi är flexibel och halkfri, vilket ger ett utmärkt grepp för ditt barns första steg. Det broderade kattunge-motivet på framsidan ger en lekfull och söt touch.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa bedårande mjuka mockasiner med kattunge-motiv är det perfekta valet för din lilla prinsessa! Med sin söta design och otroliga komfort kommer dessa skor säkert att glädja både föräldrar och småbarn. De har små öron på framsidan och broderade mustascher. Detta ger en bedårande touch till ditt barns fötter. Oavsett om de används till vardags eller vid speciella tillfällen kommer de garanterat att bli en hit!”

Flexibilitet och komfort

Dessa små mockasiner kombinerar stil och komfort, vilket gör dem till det perfekta valet för ditt barns första steg. De är tillverkade av mjuka material som andas och ger optimal komfort för småbarns känsliga fötter. Den flexibla sulan ger också naturlig rörelsefrihet, vilket är viktigt när man ska lära sig att gå.
3 babymockasiner med kattmönster i vitt, brunt och svart, diagonalt uppradade mot en vit bakgrund

Elastiskt band för ökad komfort

Den praktiska resårknäppningen gör den lätt att ta på utan att ge avkall på säkert stöd för barnets ömtåliga fötter. Så du kan räkna med en säker passform samtidigt som påklädningsprocessen blir enklare. Omsorgsfullt utformade sömmar säkerställer också att varje par är slitstarkt och tåligt för att klara tidens tand, även när ditt barn är på resande fot.

Ytterligare information

Matière de Semelle Extérieure

Coton

Matière Supérieure

PU

Saison

Printemps et automne

Sexe

Bébés filles