söt liten rosa mockasin i konstläder för en liten flicka mot en vit bakgrund
Mockasiner i konstläder med pärlor för flickor
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Mockasiner i konstläder med pärlor för flickor

591,00kr

Utmärkt stöd för foten
Lättviktsskor
Lätt att underhålla

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa loafers i läderimitation med pärlor för tjejer är skorna du måste ha den här säsongen! Med sin eleganta, trendiga design är dessa skor perfekta för alla outfits, oavsett om de är avslappnade eller klädda. Mokasinerna är tillverkade av högkvalitativt konstläder för optimal hållbarhet och komfort.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa loafers i konstläder med pärlor för tjejer är det perfekta valet för att ge en touch av glamour till alla outfits. Mockasinerna är tillverkade i ett mjukt och följsamt material och är både bekväma och slitstarka. Läderimitationen är omsorgsfullt utformad med exakta sömmar för en elegant och sofistikerad look. Ovandelen på mockasinerna pryds av ett fint pärlmotiv som fångar blicken med sin subtila glans.”

Den förblir tidlös

Dessa slip-on-skor är tillverkade av högkvalitativt syntetläder och prydda med ett trendigt, glittrande pärlmotiv. Den tidlösa loaferdesignen har uppdaterats med en modern twist tack vare nugget-stilen. Skorna kan bäras till en mängd olika vardagliga eller dressade outfits och ger en sofistikerad touch till kjolar, klänningar och jeans. Mockasinerna har en slitstark sula som ger överlägsen komfort hela dagen för att hjälpa aktiva tjejer i rörelse.
pärlemormockasin som bärs av en ung flicka
söt liten rosa mockasin i konstläder för en liten flicka mot en vit bakgrund
mockasin i konstläder med pärlor
vit pärlemormockasin som bärs av en ung flicka

En vacker modell

Dessa loafers i konstläder med pärlor för tjejer är det perfekta valet för att ge en touch av glamour till alla outfits. Mockasinerna är tillverkade i ett mjukt och följsamt material och är både bekväma och slitstarka. Läderimitationen är omsorgsfullt utformad med exakta sömmar för en elegant och sofistikerad look. Ovandelen på mockasinerna pryds av ett fint pärlmotiv som fångar blicken med sin subtila glans.

Ytterligare information

Storlek

26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36

Material

Säsong

, ,