-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Mockasiner i syntetisk mocka för små flickor

236,00kr

Halkfri sula
En bekväm sko
En elegant look

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa mockaskor i syntetisk mocka är snygga och bekväma för din lilla prinsessa. Dessa babyskor är omsorgsfullt tillverkade av mjukt kvalitetsläder och har en säker och bekväm passform för nyföddas och småbarns ömtåliga fötter. Mockasinerna har en tidlös design med fodrade kanter och synliga sömmar som ger en extra estetisk touch.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa baby-mockasiner i syntetisk mocka är det perfekta valet för föräldrar som är måna om sin lilla prinsessas komfort och stil. Dessa mockasiner är omsorgsfullt tillverkade av mjuka, lyxiga material och ger ditt barn en bekväm bärupplevelse som säkert kommer att lämna ett bestående intryck. Mockasinerna är tillverkade i läder och känns sköna från första anblicken. Det mjuka lädret anpassar sig lätt till ditt barns ömtåliga fötter, utan att ge avkall på kvalitet eller estetik.”

God vidhäftning

Med sin klassiska design är denna mockasin perfekt för alla tillfällen, oavsett om det är en avslappnad dag ute eller ett speciellt evenemang. Mockasinen i mocka ger en mjuk och flexibel känsla för bebisens ömtåliga små fötter, samtidigt som den ger bra stöd. Sulorna har förstärkta sömmar som ger utmärkt grepp på underlag både inomhus och utomhus, så att varje steg är säkert och stabilt när ditt barn tar sina första steg.
baby mockasin i grå mocka
babymockasin i blå mocka med tofs på framsidan
baby-mockasiner i orange, rött
baby mockasin i grå mocka

Ett modernt utseende

Babymockasinens klassiska design har bevarats, men med moderna detaljer som den lilla tofsen på skons ovansida, vilket höjer dess estetiska tilltal. De rena, raffinerade sömmarna ger också intrycket av en välgjord produkt. Den halkfria sulan med dynor under tårna ser till att skorna sitter kvar på ditt barns aktiva fötter utan att glida eller halka, vilket främjar deras självförtroende när de går eller kryper.

Ytterligare information

Storlek

0-6 Månader, 7-12 Månader, 13-18 Månader

Material

Säsong

,