-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Söta blommiga loafers för små flickor

236,00kr

Mjuka loafers
Underbar design
Lätt att sätta på

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Ces mocassins blommiga pour flickor sont le valet parfait pour att ge en touch av mjukhet och elegans jusqu’à la garde-robe de din lilla princesses. Ces mocassins ont un design confortable avec un fin motif floral et une jupe confortable, idéale pour le confort, la flexibilité et le style dans une couleur violette.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Söta blommiga loafers för babyflickor är bedårande, trendiga skor speciellt designade för spirande små prinsessor. Varje detalj i dessa loafers har noggrant utformats till en produkt som är bekväm, snygg och säker för växande små fötter. Dessa loafers är tillverkade av högkvalitativa material och är mjuka och slitstarka, vilket garanterar långvarig användning utan att kompromissa med din lilla flickas komfort. Denna modell är mjuk och bekväm.”

Vackra blommor

Det som utmärker dessa loafers är det fina, feminina blommotivet. Broderade blommor pryder varje par och ger en touch av vårfräschhet som garanterat kommer att fånga allas blickar. Färgerna i kombination med blommönstret skapar en subtil, harmonisk kontrast som ger dessa loafers en unik look. Den enkla designen gör dem lätta att ta på och av, vilket är särskilt praktiskt när du har bråttom eller snabbt behöver byta kläder på ditt barn.
Tre par mockasiner med blommor mot vit bakgrund, i svart, rosa och vitt

För speciella tillfällen

Den övre delen av skon är tillverkad av mjukt läder som andas, vilket ger en behaglig känsla och gör att små fötter kan andas lätt. Den dämpade innersulan ger optimalt stöd och maximal komfort hela dagen. Oavsett om det är för ett speciellt tillfälle eller bara för att ge vardagsskorna en touch av stil är dessa loafers perfekta. De kommer att passa utmärkt i alla barns garderober.

Ytterligare information

Matière de semelle extérieure

Rubber

Matière supérieure

Cuir

Sexe

Bébés filles

Saison

Printemps, été