brun mockasin i mockaimitation med fleecefoder
Vinter mocka baby mockasin
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Vinter mocka baby mockasin

295,00kr

Ett originellt utseende
En varm, fylld interiör
Utmärkt stöd för foten

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Denna vintermockasin i mocka är ett perfekt val för mammor som letar efter ett par bekväma, praktiska och snygga skor. Dessa mockasiner är designade av kvalitetsmaterial och tillverkade i mjuk mocka som ger optimal komfort för ditt barn samtidigt som de håller fötterna varma under det kalla vädret.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Vår vintermockasin i mocka är en kvalitetsprodukt som är särskilt framtagen för små flickor. Denna mjuka, eleganta mockaprodukt garanterar dina små prinsessor optimal värme under vintersäsongen. Moccasinens design är noggrant genomtänkt för att säkerställa att den är ergonomiskt anpassad till spädbarns ömtåliga fötter. Materialen har valts ut med omsorg för att ge en behaglig känsla och stor rörelsefrihet.”

En flexibel sula

Dessa mockasiner är tillverkade av mjukt, varmt material och är perfekta för alla tillfällen när du vill hålla ditt barns fötter varma. Oavsett om du är hemma eller ute och rör på dig är dessa mockasiner ett utmärkt alternativ för att hålla ditt barns små fötter säkra och bekväma. Dessa mockasiner är tillverkade av högkvalitativa material och är behagliga att ta på och mycket robusta.
baby-mockasin i mocka
brun mockasin i mockaimitation med fleecefoder
baby-mockasin i mocka
rosa mocka loafer

Fri rörlighet

Vår vintermockasin i mocka är en kvalitetsprodukt som är särskilt framtagen för små flickor. Denna mjuka, eleganta mockaprodukt garanterar dina små prinsessor optimal värme under vintersäsongen. Moccasinens design är noggrant genomtänkt för att säkerställa att den är ergonomiskt anpassad till spädbarns ömtåliga fötter. Materialen har valts ut med omsorg för att ge en behaglig känsla och stor rörelsefrihet.

Ytterligare information

Storlek

0-6 Månader, 7-12 Månader, 13-18 Månader

Material

Säsong

,