Baby-loafers i narvat läder med silverfärgade nitar
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Baby-loafers i narvat läder med silverfärgade nitar

236,00kr

Enkelt underhåll
Långvarig glans
Kan tas på utan knäppning
Utmärkt gångkomfort

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa loafers i narvat läder med silvernitar är perfekta för speciella tillfällen eller bara för att ge vardagen lite elegans och passar perfekt för små barn i den viktiga fasen när de lär sig gå. Denna praktiska slip-on-modell är behaglig att bära och skonsam mot känsliga små fötter och kommer att följa ditt barn säkert genom alla dess aktiviteter. Från födseln till 18 månader är dessa skor ett perfekt val för komfortmedvetna och modemedvetna föräldrar.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa fina loafers för barn är ett elegant och stilfullt tillskott till ditt barns garderob. Den narvade läderfinishen ger skorna en premiumkvalitet, medan de silverfärgade nitarna på framsidan ger en raffinerad touch som gör ditt barn så snyggt som möjligt. Oavsett årstid kommer den här modellen att följa med ditt barn på alla hens dagliga äventyr, och den passar perfekt till formella eller mer avslappnade outfits.”

En praktisk och säker konstruktion

På den praktiska sidan är designen utan knäppning lätt att ta på och ger optimalt stöd utan att komprimera foten när de tar sina första steg. Skorna har också mjuka, halkfria sulor som ger ditt barn bra stabilitet samtidigt som de förhindrar oavsiktliga halkningar. Bekväma och väl skyddade kommer din lilla skatt att kunna gå, springa och leka i full säkerhet.
0-50a866.jpeg

Ultimat komfort

Våra loafers har allt du behöver för de känsliga och ömtåliga fötterna hos ett aktivt litet barn! De är tillverkade av smidigt, slitstarkt läder och garanterar ultimat komfort samtidigt som de respekterar ditt barns gånginlärning och utveckling. Det ultramjuka innerfodret i bomull ger extra komfort och håller fötterna torra hela dagen.

Ytterligare information

Material

Säsong

, ,