Baby med vita strumpor och bruna mockasiner i båtmodell
Baby-mockasiner med kardborreknäppning i båtmodell
-10% Kod RDA10 till 01/05/2024

Baby-mockasiner med kardborreknäppning i båtmodell

355,00kr

3 färger att välja mellan
Halkfri sula
Tidlös design
Praktisk kardborreknäppning

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa båtliknande mockasiner med kardborreknäppning är både söta och praktiska. Den främsta egenskapen hos dessa mockasiner är den praktiska kardborreknäppningen som gör dem lätta att ta på och av. Den klassiska båtstilen ger dessa baby-mockasiner en touch av tidlös elegans. Finns i tre färger.  

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa mockasiner är tillverkade med största omsorg och av de finaste materialen och är en perfekt kombination av praktiska egenskaper och snygg design. Deras tidlösa design är onekligen bedårande och ger en unik charm till varje outfit som ditt barn bär. Oavsett om du väljer neutrala färger eller djärva toner är dessa mockasiner det perfekta komplementet till alla outfits. Stilen med mockasinbåt är tidlös.”

Praktisk kardborreknäppning

En särskilt anmärkningsvärd egenskap hos dessa mockasiner är deras praktiska kardborreknäppning. Den är lätt att justera och går snabbt att ta av och på, vilket är viktigt när du har en aktiv bebis som inte har tålamod med traditionella snören. Den ger också en säker passform samtidigt som den är bekväm för växande små fötter. Perfekt för föräldrar som har bråttom på morgonen.
Baby med vita strumpor och bruna mockasiner i båtmodell

Mjuka loafers

Dessa mockasiner är tillverkade av högkvalitativa material och är mjuka och följsamma, vilket ger full rörelsefrihet för barnets känsliga tår. Sulan är mjuk, tunn och halksäker. Praktiska för bebisar som kryper eller börjar gå. Bebisens små fötter kommer att känna sig helt trygga i dessa små mockasiner.

Ytterligare information

Material

Säsong

, ,