Profil: ett par indianska moccasinstövletter i kamelfärgat spaltläder med vita sömmar och beige päls på insidan. Det finns bruna snören på ovansidan
Babyboots med mockasin i läder och päls
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Babyboots med mockasin i läder och päls

532,00kr

Lämplig för kalla temperaturer
Kan tas på utan knäppning
Utmärkt gångkomfort
Kompatibel med alla outfits

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa moccasinboots i läder och päls skyddar ditt barns känsliga små fötter från kylan med stil i vinter! Detta unika par är den perfekta förkroppsligningen av det indiska kulturarvet och erbjuder mjuk, gosig komfort som håller ditt barn ombonat och varmt när det är ute och går i barnvagnen eller tar sina första steg. De formar sig efter barnets fötter så att det kan börja gå utan att känna sig förtryckt.    

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“De här fina mockaskorna finns i flera olika storlekar för barn mellan 6 månader och 2 år och är det perfekta tillbehöret för att hålla din lilla glädjespridares fötter varma och skyddade. Insidan är fodrad med ett tjockt, generöst lager ultramjuk päls som inte bara sveper in ditt barn i mjuk komfort utan också ger extra skydd mot kyla för att hålla de små tårna varma på vintern.      “

En traditionell indisk mockasin

Den traditionella designen kombinerad med ultimat komfort kommer att glädja både föräldrar och barn. Med sina charmiga vita sömmar runt foten påminner de här små skorna om den indianska mockasinen och ger modellen en touch av autentisk chic. Mokasinerna finns i tre tidlösa färger som passar alla smaker och stilar.  
Profil: ett par indianska moccasinstövletter i kamelfärgat spaltläder med vita sömmar och beige päls på insidan. Det finns bruna snören på ovansidan
0-5f6db3.jpeg
0-1d86d6.jpeg

En flexibel, åtsittande design

Dessa bekväma ankelstövlar har en unik look och är tillverkade av mjukt läder som gör att små fötter kan utvecklas fritt, vilket främjar deras naturliga tillväxt. Snörningen gör dem lätta att ta på, samtidigt som de sitter bra och säkert runt anklarna. De är tåliga och slitstarka och behöver bara impregneras för att skyddas mot fläckar och slitage.      

Ytterligare information

Material

Säsong