4 par runda mockasiner i svart, mörkblå, beige och gråmönstrad bomull. Det finns en brun kardborreknäppning på sidan.
Baby’s first steps-mockasiner i bomull
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Baby’s first steps-mockasiner i bomull

177,00kr

Lättviktssko
Lämplig för kalla temperaturer
Enkel fastsättning
Utmärkt gångkomfort

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Mjuka och eleganta… Våra fina babymockasiner i bomull kommer snabbt att bli ett måste för barns välbefinnande. Med sin tidlösa design är detta par speciellt anpassade från födseln för att ge ditt barn all den komfort det behöver för sina första steg. Med de här fina skorna på fötterna är ditt barn redo att utforska världen med stil!  

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa First Steps-mockasiner i bomull är det perfekta valet för spädbarn från födseln och upp till 18 månader, eftersom de gör det lätt och bekvämt för de små fötterna att röra sig och utforska världen omkring sig på ett säkert sätt. De finns i en rad naturliga, tidlösa melerade färger som passar till alla outfits, oavsett om de är dressade eller avslappnade.”

Flexibilitet och skydd

Dessa naturfiberskor är tillverkade av mjuk bomull som andas och är utformade för att ge en mjuk känsla och ultimat skydd för spädbarns ömtåliga fötter när de kryper eller leker på golvet. Den runda formen formar sig perfekt efter foten och garanterar extrem flexibilitet för att ge ditt barn fullständig rörelsefrihet. Den halkfria yttersulan ger utmärkt grepp på golvet och förhindrar att barnet halkar eller ramlar när det börjar stå på tå.  
4 par runda mockasiner i svart, mörkblå, beige och gråmönstrad bomull. Det finns en brun kardborreknäppning på sidan.

Praktiskt för barn... och föräldrar!

Våra mockasiner har en kraftig kardborreknäppning på sidan som gör att de sitter perfekt runt foten och inte lossnar så lätt. Den här modellen är lika vacker som funktionell och är på det hela taget praktisk att ta på sig tack vare sin snörningsfria design, men också lätt att ta hand om dagligen – lägg dem bara i tvättmaskinen på känsligt läge.  

Ytterligare information

Material

Säsong

,