Tre par båtmockasiner för barn med sömmar och två vita streck på ovansidan av tungan. Vi kan se ett par i vitt, blått och svart
Båtmockasiner med kardborreknäppning för bebisar
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Båtmockasiner med kardborreknäppning för bebisar

355,00kr

Kan tas på utan knäppning
Utmärkt komfort i yttersulan
Enkelt underhåll
Kompatibel med alla outfits

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra båtmockasiner för barn är ett perfekt alternativ för alla föräldrar som vill ha stil och komfort. De här mjuka och snygga skorna finns i olika storlekar från baby till 2 år och är perfekta för ömtåliga fötter i alla åldrar under mellansäsongen. Kardborreknäppningen gör skorna snabba och enkla att hantera, vilket är särskilt praktiskt för småbarn.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa båtmockasiner med kardborreknäppning för baby är eleganta, praktiska skor som är perfekta för växande små fötter. Den tidlöst eleganta designen med vita ränder och små sömmar är inspirerad av de berömda båtskorna och passar utmärkt till alla formella outfits eller till vardags i mellansäsongen.  “

Komfort för alla

Dessa mockasiner är tillverkade av mjuka material som andas och är bekväma och utformade för att möta kraven från ditt barns känsliga små fötter. Den runda tån och syntetlädret ger tillräckligt med utrymme och flexibilitet för att anpassa sig till barnets naturliga rörelser, medan den dämpade innersulan i mjuk bomull dämpar varje steg. Dessutom ger yttersulan med sina halkfria dubbar i gummi ett stadigt grepp som ger maximal stabilitet när du går eller leker.      
0-e2b6b1.jpeg
Tre par båtmockasiner för barn med sömmar och två vita streck på ovansidan av tungan. Vi kan se ett par i vitt, blått och svart
0-a815de.jpeg
0-ae8972.jpeg

En elegant sko för mellansäsongen

Dessa båtmockasiner med kardborreknäppning för baby är eleganta, praktiska skor som är perfekta för växande små fötter. Den tidlöst eleganta designen med vita ränder och små sömmar är inspirerad av de berömda båtskorna och passar utmärkt till alla formella outfits eller till vardags i mellansäsongen.  

Ytterligare information

Material

Säsong

, ,