Dopmockasiner i vit bomull med broderat kors på ovansidan
Dopmockasiner i vit bomull
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Dopmockasiner i vit bomull

236,00kr

Lämplig för kalla temperaturer
Kan tas på utan knäppning
Lättviktssko
Enkelt underhåll

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa söta och snygga dopmockasiner är tillverkade med omsorg och uppmärksamhet och är utformade för att erbjuda all den komfort som dina små älsklingar behöver för att göra det mesta av tillfället. Den vita färgen och det symboliska korset passar perfekt för denna religiösa ceremoni, men de kan också bäras på bröllop, familjefester eller andra speciella tillställningar. De passar bra till en mängd olika outfits, från formell klädsel till eleganta kostymer.      

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Våra dopmockasiner i vit bomull är den perfekta accessoaren för att klä din lilla ängel inför en så viktig händelse som hans eller hennes dop. Tofflorna är tillverkade med största omsorg och med sin eleganta och raffinerade design kommer de att vara en charmig tillgång som förhöjer hans outfit. Deras rena vita färg är dekorerad med ett vackert kors på toppen, vilket ger en extra touch av sofistikering till dessa bedårande skor för ett sådant speciellt tillfälle.    “

För ömtåliga små fötter

Dessa mockasiner är tillverkade av mjuk, lätt bomull som ger maximal komfort hela dagen. Det naturliga materialet gör också att känsliga små fötter kan andas lätt utan att bli irriterade eller besvärade. Sulorna är dämpade för optimal stötdämpning och halkfria så att ditt barn inte halkar eller skadar sig när han eller hon upptäcker världen omkring sig.      
0-d6cbb5.jpeg
Dopmockasiner i vit bomull med broderat kors på ovansidan
0-a7de17.jpeg
0-c88889.jpeg

En charmig och elegant accessoar

Våra dopmockasiner i vit bomull är den perfekta accessoaren för att klä din lilla ängel inför en så viktig händelse som hans eller hennes dop. Tofflorna är tillverkade med största omsorg och med sin eleganta och raffinerade design kommer de att vara en charmig tillgång som förhöjer hans outfit. Deras rena vita färg är dekorerad med ett vackert kors på toppen, vilket ger en extra touch av sofistikering till dessa bedårande skor för ett sådant speciellt tillfälle.    

Ytterligare information

Material

Säsong

,