På en vit bakgrund, ett par bruna mockasiner med fyrkantig tå och flätade läderremmar på ovansidan och beige rep runt foten
Flätade lädermockasiner med sladd för pojkar
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Flätade lädermockasiner med sladd för pojkar

236,00kr

Kan tas på utan knäppning
Enkelt underhåll
Kompatibel med alla outfits
Lättviktssko

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa bedårande flätade lädermockasiner med rep för pojkar är det perfekta tillbehöret för att komplettera varje outfit med elegans utan att försumma de små fötternas välbefinnande! Deras unika look kommer garanterat att göra succé hos alla i din omgivning. De är utformade för att känsliga små fötter ska kunna utvecklas naturligt och börja gå säkert, och de ger all den komfort de behöver för en skonsam inlärningsupplevelse. Denna modell är idealisk för vardagsbruk.  

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Vår flätade lädermockasin med rep är ett smart val om du vill klä din lilla pojke i snygga, unika kvalitetsskor. Kombinationen av flätat äkta läder och det beige rep som omger fotbädden skapar en sofistikerad design samtidigt som den betonar modellens traditionella, handgjorda känsla. Den finns i brunt, marinblått och vitt, tidlösa färger som kommer att förhöja varje outfit i mitten av säsongen.”

Lära sig att gå säkert

Dessa fina mockasiner är inte bara snygga, de har också utformats för att vara bekväma och göra det lättare att lära sig gå. De platta, flexibla sulorna ger barnet bra stabilitet när det står upp eller tar sina första steg. De har en mjuk innersula i bomull som dämpar varje steg för ännu bättre komfort. Med sina små gummiinlägg garanterar yttersulan också ett säkert grepp på olika ytor för att förhindra att man halkar.
0-6f7c64.jpeg
På en vit bakgrund, ett par bruna mockasiner med fyrkantig tå och flätade läderremmar på ovansidan och beige rep runt foten
0-9abfa0.jpeg

Praktisk användning i vardagen

Oavsett om det är för ett formellt tillfälle, ett bröllop eller dop, eller helt enkelt i vardagen för familjeutflykter, kommer du inte att ha några problem med att kombinera dessa mockasiner med lätthet. Den snörningsfria designen gör dem enkla och praktiska att ta på. De är tåliga och slitstarka, allt du behöver göra är att impregnera dem för att skydda dem mot fläckar och ge dem näring med en kräm för att hålla lädret smidigt över tid.    

Ytterligare information

Material

Säsong

, ,