Tre par mockasiner i läder för pojkar, i vitt, blått och svart
Mjuka, lätta mockasiner för pojkar
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Mjuka, lätta mockasiner för pojkar

236,00kr

Flexibelt material
Ursprunglig modell
Bekväm och barnvänlig
3 färger tillgängliga

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra mjuka, lätta mockasiner för pojkar är det perfekta valet för att kombinera stil, komfort och skydd hela dagen. Dessa mockasiner har en genomtänkt design och sitter perfekt tack vare det mjuka, högkvalitativa syntetiska lädermaterialet.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Mjuka, lätta mockasiner för pojkar är det perfekta valet för små fötter när de börjar sin resa in i världen. De här mockasinerna är tillverkade av syntetläder av hög kvalitet och känns mjuka och sköna mot ditt barns ömtåliga hud. Det smidiga lädret anpassar sig naturligt till fötternas rörelser, vilket ger total rörelsefrihet utan att hindra fötternas tillväxt”

Lätta skor

De lätta mockasinerna gör att barnet inte känner sig tyngd eller begränsad i sina rörelser, så att det kan röra sig fritt och obehindrat om det redan kan gå. Materialen som används vid tillverkningen av dessa mockasiner har valts ut noggrant för sin hållbarhet för att säkerställa långvarig användning utan att äventyra välbefinnandet för barnets fötter. Dessutom är de bekväma, så barnet kan ha dem på sig i timmar i sträck.
Tre par mockasiner i läder för pojkar, i vitt, blått och svart

Material av hög kvalitet

Mjuka, lätta mockasiner för pojkar är det perfekta valet för små fötter när de börjar sin resa in i världen. De här mockasinerna är tillverkade av syntetläder av hög kvalitet och känns mjuka och sköna mot ditt barns ömtåliga hud. Det smidiga lädret anpassar sig naturligt till fötternas rörelser, vilket ger total rörelsefrihet utan att hindra fötternas tillväxt

Ytterligare information

Matière de Semelle Extérieure

PU

Matière Supérieur

PU

Saison

Hiver, automne, printemps, été

Sexe

Bébé garçon