-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Mjuka mockasiner med rutor och gulddekorationer för bebisar

295,00kr

Långvarig glans
Bra regntäthet
Enkelt underhåll
Kan tas på utan knäppning

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Om du letar efter ett snyggt och praktiskt sätt att ge din lilla ängel en trendig look så kommer dessa mjuka mockasiner att ge honom precis vad han behöver! De är både klassiska och lyxiga med sitt rutiga mönster och gulddekorationer, och de är också mycket bekväma för att lära sig gå i lugn och ro. Skorna skyddar barnets känsliga fötter samtidigt som de ger full rörlighet så att barnet kan utvecklas och leka i full frihet.      

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Dessa små klädda loafers är en elegant och sofistikerad sko om du vill klä din lilla prins i chic, elegant stil till vardags eller för ett mer formellt tillfälle. De grå och svarta monokroma rutorna skapar ett raffinerat mönster runt foten, medan guldbokstäverna ger designen en touch av lyx.

Flexibilitet och välbefinnande

Förutom sin raffinerade design är dessa söta skor tillverkade av kvalitetsmaterial som ger komfort och välbefinnande för ömtåliga små fötter. Med sin mjuka konstruktion erbjuder de en flexibilitet som gör dem behagliga att bära, samtidigt som de ger den rörelsefrihet som ditt barn behöver när det börjar stå upp eller gå. Dessutom andas fodret i bomull så att fötterna hålls svala och torra hela dagen.

Ett par vita baby-mockasiner med burberryrutigt tyg och guldbokstaven B på ovansidan.
Ett par vita baby-mockasiner med burberryrutigt tyg och guldbokstaven B på ovansidan.

Ett praktiskt och säkert val

Deras design, utan snören eller andra komplicerade fästanordningar, är praktisk och lätt att ta på, samtidigt som deras halkfria sulor gör dem mycket säkra att använda. Oavsett vilket underlag ditt barn tar sina första steg på kan du vara säker på att dessa mockasiner inte glider, tack vare de små gummiknopparna på utsidan som ger ett bra grepp.

Ytterligare information

Material

Säsong

,