bruna svarta vita grå runda mockasiner
Loafers med snörning och mjuk sula för pojkar
-10% Kod RDA10 till 01/05/2024

Loafers med snörning och mjuk sula för pojkar

236,00kr

Val av färger
Snörning för justering av skon
Flexibel, halkfri sula
Perfekt för alla tillfällen

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa loafers med snörning och mjuka sulor för pojkar är perfekta för små blivande upptäckare. Med sin klassiska loaferdesign erbjuder dessa skor den perfekta blandningen av tidlös stil och ultimat komfort. Den mjuka sulan ger en behagligt lätt känsla när ditt barn tar sina första steg. Den är mjuk och flexibel och ger utmärkt grepp på olika underlag.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa loafers är omsorgsfullt designade och erbjuder en perfekt balans mellan komfort och stil. De är det perfekta valet för äventyrliga små barn som lär sig att ta sig runt. Skorna är mjuka mot ditt barns känsliga fötter samtidigt som de ger välbehövligt skydd. Den mjuka strukturen förhindrar obehaglig skavning, så att små fötter kan röra sig fritt utan minsta obehag.”

Justerbara loafers

De justerbara snörena ger inte bara skorna en touch av elegans, de gör det också möjligt att anpassa passformen perfekt till ditt barns växande fötter. De kan enkelt dras åt eller lossas efter behov, vilket gör dessa loafers idealiska för alla vardagsaktiviteter som lek, löpning eller promenader. Den mångsidiga designen gör att dessa loafers passar för alla tillfällen.
bruna svarta vita grå runda mockasiner

Flexibel, halkfri sula

Den mjuka sulan i dessa loafers ger oöverträffad flexibilitet och efterliknar den naturliga känslan av att gå barfota. Den främjar en sund utveckling av fotens muskler och ben, samtidigt som den ger perfekt grepp på en mängd olika underlag. Ditt barn kommer att känna sig tryggt och stöttat i varje steg det tar. Den har också en halkfri yta som hjälper små barn att undvika att halka och ramla.

Ytterligare information

Matériau de Semelle Extérieure

Rubber

Matériau Supérieur

PU

Saison

Automne, Hiver, Printemps, Été

Sexe

Bébé unisexe