2 par beige canvas loafers som läggs platt på diagonalen
Sommarmockasiner i canvas med färgade ränder för pojkar
-10% Kod RDA10 till 01/05/2024

Sommarmockasiner i canvas med färgade ränder för pojkar

295,00kr

Trendig design
Bra stöd för foten
Lätta sommarskor
Lätt att sätta på

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa sommarmockasiner i canvas med färgade ränder för pojkar är det perfekta valet för mammor som är måna om att deras barn ska ha stil och komfort. Dessa mockasiner är tillverkade med omsorg och känsla för detaljer och erbjuder den perfekta kombinationen av funktionalitet och mode. Tyget är mjukt så att det inte skaver eller irriterar, vilket gör dem extremt bekväma för ditt barn. Designen är lika bedårande och trendig.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Det här är de perfekta skorna för att klä ditt barn i stil och komfort under varma sommardagar. Dessa mockasiner är både söta och praktiska och har utformats speciellt för känsliga små fötter. De är tillverkade i lätt canvas som andas och ger en fräsch känsla för varje steg. Dina små äventyrare kommer att kunna röra sig fritt och hålla sig svala tack vare tyget som andas och gör att luften lätt kan cirkulera runt fötterna.”

Trendig, praktisk design

Dessa mockasiner har en trendig design med fina detaljer, som de färgade ränderna på framsidan och runt hela skon. Den rundade tån på dessa mockasiner ger en lös passform som ger ditt barn gott om utrymme att röra sina små fötter fritt. Tack vare det mjuka, flexibla materialet anpassar de sig lätt efter barnets fötter och hjälper dem att utvecklas naturligt.
2 par beige canvas loafers som läggs platt på diagonalen

Lätt att sätta på

De mjuka sulorna på dessa babymockasiner ger optimal komfort medan ditt lilla barn leker. Den är också mycket flexibel, så att de små tårna kan böjas naturligt samtidigt som foten utvecklas. Med ett elastiskt band upptill sitter de säkert på plats när ditt barn rör sig aktivt under dagen. Sätt helt enkelt på skorna på barnets fötter.

Ytterligare information

Matériau de Semelle Extérieure

Coton

Matériau Supérieur

Canvas

Saison

Printemps et automne

Sexe

Bébés garçons