Ett par vitrutiga mockasiner, med spets och två dekorativa pärlor
Trendiga rutiga loafers med dekorativa pärlor för bebisar
-10% Kod RDA10 till 01/05/2024

Trendiga rutiga loafers med dekorativa pärlor för bebisar

295,00kr

Trendigt tryckt mönster
Komfort och hållbarhet
Lätt att sätta på

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra trendiga rutiga loafers med dekorativa pärlor för bebisar är den perfekta modeaccessoaren för de allra minsta. Det klassiska men ändå eleganta rutmönstret ger dessa söta loafers en sofistikerad touch. Oavsett om det är för ett speciellt tillfälle eller bara för att leka i trädgården kommer dessa loafers att ge vilken outfit som helst en omedelbar chic touch.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Upptäck våra söta, trendiga rutiga loafers med dekorativa pärlor, det perfekta valet för att ditt barns garderob stil och elegans. Dessa loafers är tillverkade med omsorg och känsla för detaljer i mjukt, slitstarkt syntetläder som ger både komfort och hållbarhet. Den tidlösa rutiga designen ger en elegant och sofistikerad look, som enkelt kan anpassas till alla speciella tillfällen eller helt enkelt för vardagsbruk.”

Trendigt tryck

Dessa loafers har ett klassiskt rutmönster som ger en sofistikerad touch till alla outfits. Oavsett om det är för ett speciellt tillfälle eller bara till vardags, ger dessa skor omedelbart extra elegans till ensemblen. Dessutom är den rutiga designen tidlös och alltid trendig, vilket garanterar att ditt barn står i centrum för uppmärksamheten.
Ett par vitrutiga mockasiner, med spets och två dekorativa pärlor

I originalutförande

Dekorativa pärlor ger skorna en subtil och originell touch. De är exakt placerade på framsidan av loafern och skapar en trendig accent som inte är för prålig men som ändå sticker ut. Färgen på träpärlorna matchar skornas. Förutom sin oemotståndliga estetik är dessa loafers också praktiska för föräldrar som har bråttom.

Ytterligare information

Matière de Semelle Extérieure

Coton

Matière Supérieur

PU

Saison

Hiver, automne, printemps, été

Sexe

Bébé unisexe