Tvåfärgade bruna och beige båtliknande loafers med snörning mot en vit bakgrund
Tvåfärgade båtmockasiner med snörning för pojkar
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Tvåfärgade båtmockasiner med snörning för pojkar

355,00kr

Trendig tvåfärgad design
Komfort och flexibilitet
Enkel justering med snörning
Mjuk, halkfri sula

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

De tvåfärgade båtmockasinerna med snörning för pojkar erbjuder en exceptionell kombination av tidlös stil och optimal komfort. Tack vare sin klassiska, eleganta silhuett kan de bäras vid alla tillfällen. De har designats med mjuka material som andas för att undvika irritation eller obehag. Den dämpade innersulan ger extra stöd för de växande fotvalven och säkerställer en stabil och naturlig gång.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Tvåfärgade båtmockasiner med snörning för pojkar är det perfekta valet för att ge charm och stil till din älsklings små fötter. Dessa bedårande mockasiner är designade med omsorg och känsla för detaljer och erbjuder en unik blandning av sofistikering och oskuldsfullhet, i en miniatyrversion inspirerad av ikoniska seglarskor.”

Vackra ytbehandlingar och detaljer

Skorna har en design som inspirerats av traditionella båtmockasiner och har kontrasterande sömmar för en extra touch av elegans. De matchande snörena gör det också möjligt att skräddarsy en personlig passform för att ge optimalt stöd samtidigt som ditt barn kan utforska och leka fritt. Den tvåfärgade designen ger en ännu sötare touch till barnets look.
Tvåfärgade bruna och beige båtliknande loafers med snörning mot en vit bakgrund
Tvåfärgade bruna och beige båtliknande loafers med snörning mot en vit bakgrund

Charmiga mockasiner

Tvåfärgade båtmockasiner med snörning för pojkar är det perfekta valet för att ge charm och stil till din älsklings små fötter. Dessa bedårande mockasiner är designade med omsorg och känsla för detaljer och erbjuder en unik blandning av sofistikering och oskuldsfullhet, i en miniatyrversion inspirerad av ikoniska seglarskor.

Ytterligare information

Material

Säsong

, ,