Lädermockasiner med tofsar för pojkar
Loafers med tofs för pojkar
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Loafers med tofs för pojkar

591,00kr

Mer än 10 storlekar tillgängliga
Långvarig glans
Kan tas på utan knäppning
Enkelt underhåll

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra loafers med tofs för pojkar är ett sofistikerat och elegant val för unga pojkar som vill ha en klassisk stil. De är tillverkade av kvalitetsmaterial, inklusive syntetläder, som ger hållbarhet och kvalitet. Mokassinernas rundade tå och lösa passform ger optimal komfort, samtidigt som fötterna får bra stöd. Designen har fina tofsar på ovandelen, vilket ger skorna en raffinerad touch.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Våra loafers med tofs för pojkar är ett måste för alla smarta och avslappnade outfits. Våra skor är tillverkade av högsta kvalitet och ser inte bara snygga ut, de är också otroligt bekväma. Det mjuka syntetlädret ger en naturlig flexibilitet som anpassar sig perfekt till ditt barns fötter.”

Garanterad hållbarhet

De är ett tidlöst och elegant val för alla formella eller avslappnade tillställningar. Skorna är tillverkade av kvalitetsmaterial och är byggda för att hålla länge. De är inspirerade av klassiska loafers och har en flexibel gummisula som ger extra hållbarhet samtidigt som den ger optimal fotkomfort.
Lädermockasiner med tofsar för pojkar
Lädermockasiner med tofsar för pojkar
Lädermockasiner med tofsar för pojkar
Lädermockasiner med tofsar för pojkar

Med charmiga hängen

Den släta, blanka ytan ger dem också ett snyggt och välskött utseende. De charmiga tofsarna på framsidan ger dem en unik touch och en sofistikerad look som passar dem perfekt. De kombinerar funktionalitet och elegans, vilket gör detta par mockasiner till ett måste för ditt barn, som kommer att älska att bära dem!

Ytterligare information

Material

Säsong

,

Färg