Mjuka mockasiner i läder med röd och grön design för pojkar med ett glasbord som bakgrund
Mjuka mockasiner i lädereffekt med röd och grön design för pojkar
-10% Kod RDA10 till 01/05/2024

Mjuka mockasiner i lädereffekt med röd och grön design för pojkar

651,00kr

Eleganta, bekväma skor
Mångsidig
En praktisk och effektiv stil
Tillverkad med omsorg

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra mjuka mockasiner i läder med röd och grön design för pojkar är tillverkade av högkvalitativ läderimitation och känns mjuka och smidiga redan från första steget. Den djärva, färgglada designen på dessa mockasiner gör att de skiljer sig från andra barnskor. Med sin kombination av klarrött och livfullt grönt ger de en livlig touch till alla outfits.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa mockasiner för pojkar är eleganta och bekväma skor som kombinerar stil och funktionalitet. De är tillverkade av högkvalitativa material och känns mjuka och smidiga så fort du tar på dig dem. Lädereffekten gör att de ser ut som äkta läder och ger en sofistikerad touch till alla outfits. Oavsett om du leker i parken, sportar eller bara tar en promenad är dessa mockasiner perfekta för alla vardagsaktiviteter.”

Säkerställer perfekt passform och komfort

Oavsett om det är för ett speciellt tillfälle eller bara för att leka på lekplatsen, ger dessa mockasiner en unik dos av stil till varje steg. Den flexibla konstruktionen hos dessa mockasiner garanterar perfekt passform och optimal komfort hela dagen. Små fötter kan röra sig fritt utan några begränsningar, vilket främjar en sund och naturlig tillväxt. Dessutom ger den dämpade innersulan extra stöd och absorberar stötar, vilket gör det lätt och behagligt att gå.
Mjuka mockasiner i läder med röd och grön design för pojkar med ett glasbord som bakgrund

En unik design

Dessa mjuka mockasiner i lädereffekt med röd och grön design för pojkar är det perfekta valet för små äventyrare som vill ha komfort och stil. Dessa mockasiner är tillverkade med omsorg och erbjuder den perfekta kombinationen av kvalitet och estetik. Lädereffekten ger intryck av ett förstklassigt material samtidigt som de är mjuka och smidiga att ta på. De ljusa, kontrasterande färgerna ger en djärv kant till alla outfits, oavsett om det är för ett speciellt tillfälle eller bara för att leka på lekplatsen.

Ytterligare information

Material

Säsong

,