Bruna och blå mockaskor i syntetläder för pojkar med en affisch- och spegelbakgrund
Mockasiner i syntetläder för pojkar
-10% Kod RDA10 till 01/05/2024

Mockasiner i syntetläder för pojkar

651,00kr

Praktisk och lätt att ta på och av
Perfekt för aktiva barn
Mångsidiga, eleganta skor
Bekväm och hållbar

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra mockasiner i syntetläder för pojkar är mångsidiga, eleganta skor som kombinerar komfort och stil. Dessa mockasiner är omsorgsfullt tillverkade av syntetiskt läder av hög kvalitet och är ett hållbart och miljövänligt alternativ till äkta läder. Deras klassiska, tidlösa design gör dem perfekta för alla tillfällen, oavsett om det är en dag i skolan, en familjefest eller en utekväll med vänner.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa mockasiner i syntetläder för pojkar är mångsidiga och snygga skor som kombinerar komfort och stil. Med sin praktiska slip-on-design är dessa mockasiner perfekta för aktiva barn som vill spara tid när de gör sig i ordning på morgonen. Den dämpade innersulan ger extra stöd och optimal komfort för pojkars växande fötter.”

Perfekt för ditt lilla barn

Mockasinerna har en snörningslös konstruktion som gör dem lätta att ta på och av, perfekt för aktiva barn som alltid är i rörelse. Yttersulan i gummi ger bra grepp och ökad hållbarhet, så att pojkarna kan springa, hoppa och leka med tillförsikt. Den dämpade innersulan ger komfort hela dagen, minskar trötthet och ger extra stöd för växande fötter.
Bruna och blå mockaskor i syntetläder för pojkar med en affisch- och spegelbakgrund

Praktisk och lätt att ta på och av

Våra mockasiner för pojkar är mångsidiga, snygga skor som ger optimal komfort hela dagen. Deras neutrala färg gör dem lätta att matcha med vilken outfit som helst, från klänningsbyxor till avslappnade jeans. Tack vare slip-on-designen är dessa mockasiner mycket praktiska och enkla att ta på och av. Pojkar kan snabbt ta på sig dem utan att behöva oroa sig för snören. Dessutom ger den vadderade innersulan extra stöd och garanterar optimal komfort hela dagen.

Ytterligare information

Material

Säsong

,