Mockasiner i syntetmocka med brun rosett på vit bakgrund för pojkar
Mockasiner i syntetmocka med brun rosett för pojkar
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Mockasiner i syntetmocka med brun rosett för pojkar

414,00kr

Tillverkad av högkvalitativa material
Bekväm och hållbar
Ger exceptionell komfort för ditt barn
Trevligt för ditt lilla barn

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra loafers i syntetmocka med brun rosett för pojkar är eleganta, mångsidiga skor som ger en sofistikerad touch till alla outfits. Dessa mockasiner är tillverkade av högkvalitativa material och erbjuder ultimat komfort samtidigt som de är slitstarka och hållbara. Deras klassiska design förstärks av en vacker brun rosett på ovansidan, som ger en touch av charm och stil till din lilla pojke.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa mockasiner för pojkar är tillverkade av högkvalitativa material och erbjuder exceptionell komfort hela dagen. Den klassiska bruna färgen passar utmärkt till en mängd olika outfits, från dressade byxor till avslappnade jeans. Höjdpunkten på dessa loafers är den dekorativa rosetten i brunt läder, som ger en touch av charm och sofistikering till varje steg.  “

Enkelt och effektivt

Denna raffinerade detalj gör dessa mockasiner till ett perfekt val för speciella tillfällen, som bröllop, fester eller ceremonier för ditt lilla barn. Den syntetiska mocka som används för att tillverka dessa mockasiner ger samma lyxiga look som äkta mocka, men med den extra fördelen att de är lätta att ta hand om. En enkel avtorkning med en trasa är allt som krävs för att hålla dem rena och i gott skick, vilket gör dem till praktiska skor för aktiva barn.
Mockasiner i syntetmocka med brun rosett på vit bakgrund för pojkar

En touch av charm

Dessa mockasiner för pojkar är tillverkade av högkvalitativa material och erbjuder exceptionell komfort hela dagen. Den klassiska bruna färgen passar utmärkt till en mängd olika outfits, från dressade byxor till avslappnade jeans. Höjdpunkten på dessa loafers är den dekorativa rosetten i brunt läder, som ger en touch av charm och sofistikering till varje steg.