Vår- och sommarmockasiner för pojkar
Vår- och sommarmockasiner för pojkar
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Vår- och sommarmockasiner för pojkar

414,00kr

Enkelt underhåll
Kompatibel med alla outfits
Kan tas på utan knäppning
Lättviktssko

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra vår- och sommarmockasiner för pojkar är trendiga skor som erbjuder den perfekta blandningen av stil och hållbarhet. Dessa mockasiner är tillverkade av slitstarka material och garanterar bekväm användning under hela den varma årstiden. De är tillverkade av mjuka material som lätt anpassar sig till barns fötter och optimerar den flexibilitet och det konstanta stöd som behövs för daglig användning.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Våra vår- och sommarmockasiner för pojkar är ett perfekt val för att hålla sig bekväm under sommarens aktiviteter. Skorna är tillverkade av slitstarka och tåliga material och passar perfekt för promenader på stan, familjeutflykter och i skolan. Med sin tidlösa design ger våra mockasiner en avslappnad men elegant stil.”

För en avslappnad eller elegant look

Våra mockasiner är tillverkade av högkvalitativa material som är mjuka, lätta och andas, vilket gör dem perfekta för de varmare månaderna. En av fördelarna med våra mockasiner är deras mångsidighet när det gäller stil. De kan bäras till många olika typer av kläder, från dressade byxor till sportshorts eller till och med avslappnade jeans.
Vår- och sommarmockasiner för pojkar
Vår- och sommarmockasiner för pojkar
Vår- och sommarmockasiner för pojkar
Vår- och sommarmockasiner för pojkar

Idealisk för pojkar

Våra vår- och sommarmockasiner för pojkar är ett perfekt val för att hålla sig bekväm under sommarens aktiviteter. Skorna är tillverkade av slitstarka och tåliga material och passar perfekt för promenader på stan, familjeutflykter och i skolan. Med sin tidlösa design ger våra mockasiner en avslappnad men elegant stil.

Ytterligare information

Säsong

,