Show Filters

Loafers är en av de mest mångsidiga skomodellerna och kombinerar tidlös elegans med avslappnad komfort. Våra par loafers med fyrkantig klack finns i en rad olika storlekar. Kom ihåg att läsa våra storleksguider för att välja rätt storlek för dina fötter.

Fördelarna med en mockasin med fyrkantig klack

Loafers med fyrkantig klack är den ultimata accessoaren för att ge din outfit en elegant och bekväm touch. Dessa eleganta skor är perfekta för en dag på kontoret, en avslappnad utekväll med vänner eller till och med ett bröllop. Med sin tidlösa design skapar dessa loafers med fyrkantig klack den perfekta balansen mellan funktionalitet och stil.

Till skillnad från traditionella stilettklackar ger den fyrkantiga klacken optimal stabilitet, vilket gör dessa loafers enkla och bekväma att bära under långa dagar på fötterna. Den tjocka sulan ger överlägsen dämpning och stöd för hålfoten.

Du kan också räkna med att klacken ger dig några extra centimeter på höjden. Om du är kort till växten kommer du att älska detta. Klacken gör också din silhuett smalare. Om du förförs av fördelarna med den fyrkantiga klacken, välj ett par square heel loafers nu

Det är upp till dig att välja mellan de olika loafers med fyrkantig klack

I den här kategorin hittar du en mängd olika square heel loafers. Oavsett om du letar efter neutrala färger som svart eller beige för mer formella tillfällen, eller starka färger som rött eller orange för att lägga till en gnutta glitter till dina vardagskläder, hittar du vad du behöver i vår kategori för loafers med fyrkantig klack.

Designen på våra loafers är i allmänhet enkel men ändå sofistikerad. De har ofta rena linjer och en ovandel i läder eller mocka som är något rundad vid tån. Den omslutande ovandelen är dekorerad med ton i ton-sömmar som ger skorna en handgjord look. Du hittar också blanka modeller som våraOpen Mule Loafers för dam. Denna typ av sko är perfekt för en kväll ute. Den glänsande effekten kommer att förbättra din outfit på det vackraste sättet.

Beroende på dina behov, välj den modell du behöver genom att bläddra i vår breda kategori mockasin med fyrkantig klack. Kom också ihåg att konsultera våra storleksguider för att välja rätt storlek.

Mockasiner med klack som kompletterar dina bästa outfits

Våra loafers med fyrkantig klack kan bäras till alla typer av underdelar: eleganta byxor, jeans eller feminina klänningar. De är lättklädda och ger omedelbart din outfit en sofistikerad touch var du än går. Dessa fina loafers med fyrkantig klack är den perfekta accessoaren för alla tillfällen när du letar efter en subtil balans mellan elegans och komfort. De har den traditionella loaferdesignen, men med en modern sofistikering som garanterat får dig att märkas när du går ut genom dörren.

Med färg- och materialalternativ som sträcker sig från enkla till djärva är det lätt att hitta det perfekta paret som uppfyller alla dina modebehov! Bär dessafina loafersmed mindre klackar till jobbet, på en utekväll med vänner eller till en fin middag, de kommer garanterat att göra susen. Upptäck våra olika par och välj det du gillar bäst. Ta en titt på vår storleksguide och välj rätt storlek så att du känner dig bekväm.

Den rätta kompromissen mellan komfort och sofistikering

Våra loafers har en medelhög fyrkantig klack som ger optimal komfort samtidigt som den ger din outfit en sofistikerad touch. De är tillverkade av högkvalitativa material och är slitstarka och tåliga. Den flexibla ovandelen anpassar sig perfekt efter din fot och ger en bekväm och säker passform. Lätt att ta på.

Den dämpade innersulan ger extra dämpning för dina fötter, medan yttersulan ger optimalt grepp på alla underlag. Så det finns ingen risk för att halka och falla. Sammantaget är våra loafers med fyrkantig klack ett mångsidigt och praktiskt val för alla kvinnor som vill ge sin garderob en sofistikerad touch.

Med sin kombination av komfort, hållbarhet och tidlös stil är de en sund investering som kommer att följa dig i många år framöver. Bläddra igenom vår omfattande kategori av loafers med fyrkantig klack nu och fall för ett av våra par.

Storleksalternativ för våra loafers med fyrkantig klack

När du bläddrar igenom vår kategori av loafers med kvadratisk klack, kommer du att bli bortskämd med valmöjligheter när det gäller storlek. För att hjälpa dig att välja den perfekta storleken för dina fötter har vi storleksguider. På så sätt kan du välja ett par som är perfekt anpassade till dina fötters form. När det gäller komfort är rätt storlek det viktigaste.