Vit loafer med tjock svart sula och guldspännen mot en vit bakgrund
Loafers med fyrkantig klack för kvinnor
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Loafers med fyrkantig klack för kvinnor

1243,00kr

Fyrkantiga klackar för att undvika fotsmärta
Syntetiskt läder av hög kvalitet
Supersköna mockasiner
Lätt att sätta på

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Damloafers med fyrkantig klack är de perfekta skorna för elegant vardagsanvändning. Den klassiska silhuetten på dessa loafers, i kombination med den fyrkantiga klacken på 7 cm, ger en sofistikerad touch till alla outfits. Mockasinerna är tillverkade med foder och insida i premiumläder och håller fötterna bekväma hela dagen.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Damloafers med fyrkantig klack är ett perfekt val för alla kvinnor som letar efter ett par snygga och bekväma skor. Dessa mockasiner är tillverkade av syntetläder av hög kvalitet och är mjuka och slitstarka. De har en klassisk silhuett med fina sömmar på framsidan, vilket ger dem en professionell och elegant look.”

Mockasiner av hög kvalitet

Damloafers med fyrkantig klack är säsongens måste-ha-accessoar. Med sin tidlösa design och oklanderliga finish är dessa skor det perfekta valet för klassiska eller mer avslappnade outfits. Dessa loafers är tillverkade av högkvalitativa material och har en elegant ovandel med en bekväm 5-centimeters fyrkantig klack som ger dig en smal, långsträckt silhuett samtidigt som den ger komfort hela dagen.
Vit loafer med tjock svart sula och guldspännen mot en vit bakgrund

Loafers för alla dina outfits

Damloafers med fyrkantig klack är perfekta för dig som letar efter en snygg, bekväm och mångsidig sko. Med sin klassiska design i svart eller brunt läder kan dessa loafers enkelt anpassas till alla outfits och tillfällen. Skorna är tillverkade av högkvalitativa material och erbjuder optimal komfort tack vare den dämpade innersulan och den fyrkantiga klacken, som är den perfekta höjden för att förlänga benet utan att kompromissa med fotstödet.

Ytterligare information

Material

Säsong

,