På en grå matta står 3 par beige, bruna och svarta mockasiner som presenteras av en herrfot
Mockasiner med fyrkantig klack i mjukt läder för kvinnor
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Mockasiner med fyrkantig klack i mjukt läder för kvinnor

2308,00kr

Utmärkt hälstabilitet
Utmärkt komfort i yttersulan
Lämplig för varmt väder
Kan tas på utan knäppning

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra damloafers med fyrkantig klack i mjukt läder är ett måste för alla kvinnor som vill ha ett par bekväma och moderiktiga skor. Med sin eleganta silhuett och högkvalitativa läderfinish är dessa loafers perfekta för alla stilar, från avslappnad till sofistikerad.  

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Våra mockasiner med fyrkantig klack i smidigt läder för damer kombinerar komfort och stil med elegans. Dessa mockasiner är tillverkade av smidigt läder och känns bra direkt när de tas i bruk. En viktig egenskap hos loafers med fyrkantig klack är den höga komfortnivån tack vare den dämpade innersulan.

Ger optimalt stöd och maximal stabilitet

Våra mockasiner med fyrkantig klack i smidigt läder för damer är ett måste för alla som älskar vackra skor. Sömdetaljerna på skons tå ger dessa loafers en extra touch av glamour. Den fyrkantiga hälen ger optimalt stöd och maximal stabilitet, så att foten sitter bekvämt.

På en grå matta står 3 par beige, bruna och svarta mockasiner som presenteras av en herrfot

Ett elegant och bekvämt val som passar perfekt för soliga sommardagar

Våra mockasiner med fyrkantig klack i smidigt läder för damer är ett snyggt och bekvämt val för varma sommardagar. De neutrala läderfärgerna är lätta att matcha med en ledig eller dressad outfit. Den klassiska mockasinstilen är perfekt för vardagsbruk och kontoret.

Ytterligare information

Material

Säsong