Två par mockasiner med fyrkantig klack i glänsande beige och svart
Mules med fyrkantig klack och loafers för kvinnor
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Mules med fyrkantig klack och loafers för kvinnor

532,00kr

Kan tas på utan knäppning
Utmärkt hälstabilitet
Långvarig glans
Enkelt underhåll

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra mule loafers med fyrkantig klack är de perfekta skorna för kvinnor som vill ge sin look en touch av sofistikering och elegans. Skorna är tillverkade av syntetiskt lackat läder och har en slät, lyxig finish som hjälper dig att framhäva din personliga stil.  

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Våra damskor med fyrkantig klack är ett snyggt och bekvämt val för alla tillfällen. Skorna är tillverkade i högkvalitativt läder och har utformats med omsorg för att ge perfekt passform och en behaglig känsla på foten. Den klassiska designen på dessa mockasiner ger en sofistikerad touch till alla outfits.”

Elegant, modern design

Våra damskor med fyrkantig klack är det perfekta tillskottet till alla garderober. Skorna är tillverkade av syntetiskt läder av hög kvalitet och är designade för att hålla länge och erbjuda optimal komfort hela dagen. Deras eleganta, moderna design är en perfekt blandning av den klassiska stilen hos mockasiner och den moderna chicen hos fyrkantiga högklackade skor.
Två par mockasiner med fyrkantig klack i glänsande beige och svart

För perfekt passform och en behaglig känsla på foten

Våra damskor med fyrkantig klack är ett snyggt och bekvämt val för alla tillfällen. Skorna är tillverkade i högkvalitativt läder och har utformats med omsorg för att ge perfekt passform och en behaglig känsla på foten. Den klassiska designen på dessa mockasiner ger en sofistikerad touch till alla outfits.

Ytterligare information

Material

Säsong