Svarta damloafers med fyrkantig klack och vit bakgrund
Svarta loafers med fyrkantig klack för kvinnor
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Svarta loafers med fyrkantig klack för kvinnor

710,00kr

En fyrkantig klack ger en touch av femininitet och elegans
Elegant och modernt
Ger komfort och hållbarhet
Mångsidiga skor

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra svarta loafers med fyrkantig klack för damer är den perfekta kombinationen av elegans och komfort. Dessa loafers är omsorgsfullt tillverkade av högkvalitativa material och är utformade för att ge perfekt passform och optimalt stöd hela dagen. Deras tidlösa och mångsidiga design gör dem till ett perfekt alternativ för alla tillfällen, oavsett om det är ett affärsmöte, middag med vänner eller en speciell utekväll.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Loafers med fyrkantig klack är ett elegant och mångsidigt val av skor som ger alla outfits en sofistikerad touch. De har en tidlös design med en klassisk loafersilhuett och en ovandel i slätt svart läder som ramar in materialets skönhet och hållbarhet. Den svarta finishen ger en elegant och modern estetik, vilket gör dem till ett perfekt val för formella eller avslappnade tillfällen. Det som utmärker dessa loafers är den fyrkantiga klacken som ger skon en feminin och elegant touch.”

Optimal komfort

Den svarta färgen på våra loafers gör dem enkla att matcha med olika outfits. Oavsett om det gäller en dag på kontoret, en utekväll med vännerna eller ett speciellt tillfälle passar dessa loafers till alla stilar och ger varje look en sofistikerad touch. Ovandelen i mjukt konstläder ger perfekt passform och en mjuk känsla mot huden. Den dämpade innersulan ger extra stöd och absorberar stötar för komfort hela dagen.
29829-9491c8.jpeg
Svarta damloafers med fyrkantig klack och vit bakgrund
29829-f5ec7d.jpeg

Elegant och mångsidig

Damloafers är ett elegant och mångsidigt val för alla tillfällen. Dessa loafers är omsorgsfullt tillverkade av högkvalitativa material och erbjuder exceptionell komfort samtidigt som de ger en sofistikerad touch till alla outfits. Den klassiska, tidlösa designen förstärks av en fyrkantig klack som ger extra stabilitet och en modern look. Den medelhöga klacken är perfekt för dig som vill ha lite höjd utan att kompromissa med komforten. Den ramar också in silhuetten och förlänger benen på ett visuellt sätt.

Ytterligare information

Färg

Material

Säsong

,