par mockasiner i läderimitation, kungligt blå med en tjock dekorativ guldkedja, en mockasin bärs i ena handen, mot en beige bakgrund
Damloafers i konstläder med dekorativ guldkedja
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Damloafers i konstläder med dekorativ guldkedja

887,00kr

Lätt att sätta på
Lättviktsskor
Elegant utseende

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa damloafers i konstläder med är tillverkade av högkvalitativa material, vilket gör dem slitstarka och lämpliga för daglig användning. Oavsett om du bär dem varje dag eller vid speciella tillfällen är dessa mockasiner designade för att behålla sin glans och elegans över tid. Den dekorativa guldkedjan ger dem en extra touch av sofistikering.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Den eleganta designen på dessa mockasiner ger dem en tidlös elegans. Den patinerade ytan på konstlädret i kombination med guldkedjan på framsidan ger dem en lyxig look samtidigt som de behåller sin eleganta enkelhet. Dessa mockasiner är tillverkade av högkvalitativa material och är designade för att behålla sin glans över tid.”

Mångsidiga loafers

Dessa mockasiner finns i blått och svart, två färger som harmoniskt smälter samman med varandra och gör dem till mångsidiga val som kompletterar en mängd olika outfits. Deras tidlösa design gör dem till ett viktigt tillskott i din garderob, eftersom de enkelt kan anpassas till en mängd olika stilar och tillfällen.
par mockasiner i läderimitation, kungligt blå med en tjock dekorativ guldkedja, en mockasin bärs i ena handen, mot en beige bakgrund

Optimal komfort i vardagen

Dessa mockasiner är tillverkade av starka, hållbara material så att du kan använda dem under lång tid. Den dämpade och ventilerande designen ger optimal komfort för dina fötter under alla dina vardagsaktiviteter. Den fyrkantiga tån ger generöst utrymme för fötterna så att de inte blir obekväma.

Ytterligare information

Material

Säsong

,