svarta mockaskor i lackskinn, med ett vitt hjärta på framsidan, bärs av en person i jeans som står i en trappa
Damloafers i konstläder med hjärtmotiv
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Damloafers i konstläder med hjärtmotiv

591,00kr

Bra gångkomfort
Utmärkt stöd för foten
En originell look, perfekt för vardagslivet

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa loafers i patenterat konstläder har en unik och tidlös design tack vare det dekorativa hjärtat på framsidan. Med en tjock sula för optimal komfort är de perfekta för långa vardagspromenader. Materialkvaliteten gör dem extremt slitstarka för lång användning.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa mockasiner är tillverkade av läderimitation av högsta kvalitet, som behåller sin livfulla färg och glansiga patentfinish även efter långvarig daglig användning. Den hjärtformade dekorativa detaljen i kombination med den runda silhuetten ger dem en bedårande och charmig design.”

Slitstarka, bekväma skor

Den ventilerande sulan på dessa mockasiner gör dem till ett perfekt val för långa promenader under vår- och höstsäsongen. Den håller fötterna ventilerade och ger optimal komfort hela dagen. Och eftersom den är slitstark garanterar den lång hållbarhet, så att du kan njuta av dessa mockasiner under en lång, bekväm tid.
svarta mockaskor i lackskinn, med ett vitt hjärta på framsidan, bärs av en person i jeans som står i en trappa

Tidlös design

Tack vare de neutrala färgerna och den klassiska designen kan dessa mockasiner bäras till en mängd olika outfits och vid en mängd olika tillfällen. Deras mångsidighet och tidlöshet gör dem till ett par skor som kommer att följa dig och uppskattas i många års framöver.

Ytterligare information

Färg

Material

Säsong

,