svart mockasin i syntetiskt lackskinn, handdriven på en grå vägg
Loafers med rund tå i lackskinn för kvinnor
-10% Kod RDA10 till 01/05/2024

Loafers med rund tå i lackskinn för kvinnor

887,00kr

Bekväma skor
Utmärkt stöd för foten
Ett brett utbud av storlekar tillgängliga

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa loafers med rund tå i syntetiskt läder är både eleganta och bekväma. Den blanka ytan och den minimalistiska guldutsmyckningen på ovandelen ger den klassiska designen en trendig twist. De här mockasinerna är tillverkade av kvalitetsmaterial och är slitstarka och tåliga, vilket gör dem perfekta för både vardagsbruk och speciella tillställningar.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa mockasiner är både eleganta och mångsidiga, tack vare sitt rena snitt och sina raffinerade detaljer som gör att du kan bära dem till både business och casual. Vårt sortiment med sex färgval erbjuder en palett som sträcker sig från ljusa, djärva färger till mer dämpade, klassiska nyanser. Så du kan skräddarsy din stil efter dina individuella preferenser, oavsett om du vill lägga till en stänk av ljus färg till din outfit eller komplettera en mer dämpad look.”

Sköna loafers

Sulan på dessa mockasiner är flexibel och anpassar sig efter fotens form, vilket ger långvarig optimal komfort. Yttersulan tål långvarig användning och håller dig bekväm på alla underlag, medan halkskyddsfunktionen eliminerar risken för att halka och falla.
svart mockasin i syntetiskt lackskinn, handdriven på en grå vägg

Ett par slitstarka skor

Dessa mockasiner är ett hållbart val av flera skäl. För det första innebär deras klassiska design att de aldrig kommer att bli omoderna, vilket garanterar långvarig användning. Dessutom är de lätta att rengöra och underhålla tack vare det syntetiska lackskinnsmaterialet, och den höga kvaliteten garanterar att dessa tidlösa skor kommer att hålla livet ut.

Ytterligare information

Säsong

,

Material

,