Svarta loafers i brittisk stil med fluga för kvinnor mot en vit bakgrund
Svarta loafers med fluga i brittisk stil för kvinnor
-10% Kod RDA10 till 01/05/2024

Svarta loafers med fluga i brittisk stil för kvinnor

947,00kr

Tillverkad med omsorg och känsla för detaljer
Mjuk och bekväm
Elegant och sofistikerad
En elegant och originell modell

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra svarta loafers i brittisk stil med fluga för damer är det perfekta valet för kvinnor som söker både elegans och komfort. Dessa loafers är omsorgsfullt tillverkade och kombinerar den klassiska charmen hos brittisk stil med en modern, feminin touch. Den tidlösa svarta färgen gör dem till en mångsidig sko som passar till alla outfits, oavsett om det är en dag på kontoret, en utekväll med vänner eller ett speciellt tillfälle.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa damloafers är tillverkade med omsorg och känsla för detaljer och är designade för att erbjuda både komfort och stil. Den klassiska svarta färgen ger en touch av tidlös sofistikering till alla outfits, oavsett om det är en smart klänning eller smarta byxor. Den snörningsfria designen är både praktisk och elegant, så att du enkelt kan ta på dig dem och ändå se oklanderlig ut. Den verkliga höjdpunkten på dessa loafers är flugan som är fint placerad på toppen.”

En touch av sofistikering till din look

Dessa mockasiner har en brittisk stil som ger din look en sofistikerad touch. Dessa loafers är inspirerade av de traditionella skorna som bärs av engelska gentlemän och utmärker sig genom sin oklanderliga finish och eleganta silhuett. Den eleganta designen framhäver skönheten i de material som används vid tillverkningen. Men det som verkligen får dessa mockasiner att sticka ut är flugan som är fint placerad på toppen.
Svarta loafers i brittisk stil med fluga för kvinnor mot en vit bakgrund

Den perfekta förkroppsligandet av elegans och förfining

Damloafers är den perfekta förkroppsligningen av elegans och förfining. Dessa loafers är tillverkade med omsorg och känsla för detaljer och är designade för att erbjuda både komfort och stil. Den klassiska svarta färgen ger dem en tidlös look som passar alla outfits och tillfällen. Oavsett om det är en dag på kontoret, en kväll ute med vänner eller en avslappnad helgutflykt, kommer dessa loafers att vara dina följeslagare.

Ytterligare information

Färg

Material

Säsong

,