vit PU-mockasin kompensera för att bära i en kvinnas hand
Kilklädda loafers i syntetläder för kvinnor
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Kilklädda loafers i syntetläder för kvinnor

651,00kr

Ett avslappnat och originellt utseende
Smal silhuett
Lätt att underhålla
Utmärkt stöd för foten

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Denna wedge loafer i konstläder för kvinnor kombinerar komfort och stil. Mockasinerna är tillverkade av kvalitetsmaterial och känns mjuka och behagliga att ta på. Läderimitationen ger skorna en elegant och sofistikerad look som passar till alla outfits. Den dämpade innersulan ger optimal komfort för dina fötter.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Denna wedge loafer i konstläder för damer är ett måste den här säsongen och kombinerar komfort och elegans. Den halvöppna designen gör att foten kan andas samtidigt som den ger optimalt skydd tack vare den tjocka kilsålen. Modellen är tillverkad av syntetmaterial av hög kvalitet och har en omsorgsfull finish och mjuk känsla. Läderlooken ger den också en viss prestige och en ultratrendy look.”

En elegant look

Om du letar efter en bekväm och snygg loafer för kvinnor är denna kilsko i konstläder definitivt ett bra val! Denna mockasin är tillverkad av högkvalitativa material och är inte bara extremt slitstark utan också mycket bekväm att bära. Den trendiga designen på dessa skor med sin kilklack ger en elegant, modern look som inte kommer att gå obemärkt förbi. Den syntetiska läderfinishen ger intrycket av att du bär skor i äkta läder.
mockasin i svart eller vitt konstläder som bärs av en kvinna
vit PU-mockasin kompensera för att bära i en kvinnas hand
mockasin i svart eller vitt konstläder som bärs av en kvinna
kilklädd loafer i vitt läder

Mycket bekväm

Denna wedge loafer i konstläder för damer är ett måste den här säsongen och kombinerar komfort och elegans. Den halvöppna designen gör att foten kan andas samtidigt som den ger optimalt skydd tack vare den tjocka kilsålen. Modellen är tillverkad av syntetmaterial av hög kvalitet och har en omsorgsfull finish och mjuk känsla. Läderlooken ger den också en viss prestige och en ultratrendy look.

Ytterligare information

Material

Säsong

,