Foto av en gul kilklädd loafer mot vit bakgrund
Kilklädda loafers med blommönster för kvinnor
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Kilklädda loafers med blommönster för kvinnor

591,00kr

Utmärkt hälstabilitet
Utmärkt komfort i yttersulan
Utmärkt gångkomfort
Lämplig för varmt väder

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa kilklädda loafers med blommönster är perfekta för vardagsbruk. De finns i storlekarna 35 till 40 och har tryckta blommotiv som ger dem en feminin touch. I gult eller vitt är dessa skor perfekta för soliga dagar! Tack vare de kilformade sulorna kommer dessa mockasiner snabbt att bli ditt favoritpar för alla tillfällen.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Våra wedge loafers med blommönster har kilade sulor för optimal komfort när du är ute och rör på dig. Skorna finns i vitt eller gult och har ett blommigt tryck som gör dem perfekta för en solig dag ute. De finns i storlekarna 35 till 40, så du kommer säkert att hitta det perfekta paret. Ta en titt på vår storleksguide för att se till att du gör rätt val.”

Perfekt för sommarsäsongen

Dessa vita eller gula plattformsloafers för kvinnor är det perfekta tillbehöret för en sommarlook. De blommiga motiven som tryckts på materialets yta ger en touch av fantasi som kommer att passa perfekt till din sommargarderob. Dessa bekväma och trendiga mockasiner är lätta att bära varje dag för en fräsch och elegant stil.
12195-381ab7.jpeg
Foto av en gul kilklädd loafer mot vit bakgrund
Foto av en gul kilklädd loafer mot vit bakgrund
12195-01eac4.jpeg

Komfort och val av storlek

Våra wedge loafers med blommönster har kilade sulor för optimal komfort när du är ute och rör på dig. Skorna finns i vitt eller gult och har ett blommigt tryck som gör dem perfekta för en solig dag ute. De finns i storlekarna 35 till 40, så du kommer säkert att hitta det perfekta paret. Ta en titt på vår storleksguide för att se till att du gör rätt val.

Ytterligare information

Material

Säsong