Brun mockasin mot vit bakgrund.
Mockasiner för kvinnor med tjocka sulor i syntetläder
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Mockasiner för kvinnor med tjocka sulor i syntetläder

651,00kr

Mer än 10 färger tillgängliga
Över 9 tillgängliga storlekar
Utmärkt komfort i yttersulan
Utmärkt gångkomfort

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa tjocksulade loafers i syntetläder för damer är både eleganta och bekväma. Deras kilformade sula ger lite höjd utan att ge avkall på gångkomforten. Dessa flexibla fritidsskor är perfekta för våren och kan bäras till både klänningar och byxor. De finns i storlekar från 35 till 44 och passar alla kvinnliga kroppsformer. Deras dekorativa rosetter och originella färger ger den klassiska mockasinen en modern touch!

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Våra damloafers i syntetläder med tjock sula är perfekta för sommarsäsongen och kan bäras till både avslappnade och dressade outfits. Så du kan matcha dem med hela din garderob. Bär dem varje dag eller för ett speciellt tillfälle. De kompletterar din outfit i alla situationer. Gör ditt val nu.”

En modern touch tack vare detaljerna

Med sin tjocka sula är dessa skor perfekta för kvinnor som vill ha ett par bekväma och trendiga skor. De feminina utsmyckningarna på ovansidan av skon ger en modern touch till den klassiska formen av mockasin. En rad originalfärger finns tillgängliga, så allt du behöver göra är att göra ditt val.
9659-69c26e.jpeg
Brun mockasin mot vit bakgrund.
Foto av en brun kilklädd loafer mot en vit bakgrund
9659-ea9774.jpeg

Mockasiner finns i stora storlekar!

Dessa damloafers i syntetläder är de perfekta kilskorna för sommaren. De har både en avslappnad och elegant look tack vare det mjuka materialet och den bekväma sulan. Dessa damskor finns i storlekarna 35-44 och är perfekta för de sommardagar då du vill njuta av komfort utan att göra avkall på stilen.

Ytterligare information

Säsong

Material