Foto av ett par vita loafers med plattform mot en vit bakgrund
Vita loafers med plattform för kvinnor
-10% Kod RDA10 till 01/05/2024

Vita loafers med plattform för kvinnor

828,00kr

Utmärkt gångkomfort
Utmärkt hälstabilitet
Bra regntäthet
Kompatibel med alla dina outfits

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa vita loafers för damer har en kilad sula som ger höjd och komfort till din casual look. Skorna är tillverkade i högkvalitativt läder och har en stil som passar alla vardagliga tillfällen samtidigt som de är bekväma tack vare den lätta och flexibla konstruktionen. Dessa snygga loafers i vitt matchar enkelt hela din garderob.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa vita damloafers har en kilformad sula som ger en perfekt balans mellan komfort och elegans. Den avslappnade designen kombinerar rena linjer med en perfekt passform, vilket ger bekväma skor för vardagsbruk. De finns i flera olika storlekar, så du hittar säkert en modell som passar din skostorlek.”

I vitt, med möjlighet till genombrutet mönster

Dessa vita wedge loafers för kvinnor är skor som erbjuder elegant, trendig stil. Med sin kilformade sula ger de dig en längre look och en lätt gång. Dessa fantastiska skor är idealiska för vardagsbruk och är det perfekta tillskottet till din mellansäsongsgarderob. Tveka inte längre och beställ dessa vackra mockasiner.
12129-6b435b.jpeg
Foto av ett par vita loafers med plattform mot en vit bakgrund
Foto av ett par vita loafers med platå som bärs av en kvinna på grå mark
Foto av ett par vita loafers med plattform mot en vit bakgrund

Mångsidiga loafers

Dessa vita wedge loafers för damer är bekväma och avslappnade skor. De är perfekta för vardagsbruk tack vare sin enkla och eleganta design. Sulorna har en lätt förhöjning för extra komfort och förbättrad hållning. Dessa skor är perfekta för alla tillfällen, oavsett om det är en dag på kontoret eller en utekväll med vännerna!

Ytterligare information

Färg

Säsong

,

Material