loafer med offset-klack i vitt lackskinn på ett brunt bord
Damloafer i läder med 8 cm klack
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Damloafer i läder med 8 cm klack

1302,00kr

Smal silhuett
En självsäker framtoning
Lättskötta skor

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa damloafers med 8 cm klack är ett snyggt och bekvämt val av skor för alla tillfällen. Skorna är tillverkade av kvalitetsläder som garanterar exceptionell hållbarhet och tålighet. Deras klassiska design har moderna detaljer som förhöjer deras skönhet. Mockasinerna har toppsömmar med oklanderlig finish och en flätad kant som avslöjar det omsorgsfulla hantverket.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Denna mockasin är designad för att ge elegans och komfort till kvinnor som vill ha en chic, sofistikerad look för alla tillfällen. Den fyrkantiga klacken på 8 cm ger stabilitet när man går och ger en graciös look. Mokasinen är tillverkad av syntetläder av hög kvalitet och är smidig, slitstark och lättskött. Den släta, glänsande ytan ger den en raffinerad look som är perfekt för formella kläder som kostym, klänning eller skrädderi.

Ett bekvämt material

Klacken är mycket viktig i dessa skor. Med en höjd på 8 cm ger klacken inte bara höjd, utan ger också foten en smalare och smalare form. Formen på hälen har noggrant utformats för att ge maximal komfort samtidigt som den bibehåller perfekt stabilitet. Materialet i mockasinen är också mycket viktigt. Klackade mockasiner tillverkas i allmänhet av syntetiskt läder för att erbjuda bästa möjliga kvalitet.

svart mockasin med klack som bärs av en kvinna
loafer med offset-klack i vitt lackskinn på ett brunt bord
vit loafer med klack
svartvit mockasin som bärs av en kvinna

Ger en långsträckt silhuett

Våra mockasiner har en raffinerad design som passar perfekt för alla tillfällen, oavsett om det är en dag på kontoret, en romantisk dejt eller en utekväll med vännerna. Deras 8 cm höga klack förlänger silhuetten visuellt samtidigt som den ger utmärkt stöd för foten tack vare sin anatomiska form.

Ytterligare information

Storlek

34, 35, 36, 37, 38, 39

Material

,

Säsong

, , ,