svart lädermockasin med liten klack mot en vit bakgrund
Loafers med tjock klack för kvinnor
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Loafers med tjock klack för kvinnor

1243,00kr

En bekväm mockasin
Mjuka skor
Bra stöd för foten
En elegant stil

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra läderloafers med klack är de perfekta skorna för formella tillställningar som bröllop, eller bara för att se chic ut när du går ut med dina väninnor. Klackhöjden överstiger inte 5 cm, vilket är perfekt för kvinnor som inte bär klackar särskilt ofta. Deras läderdesign ger dig bästa möjliga komfort så att du kan bära dem hela dagen utan att dina fötter värker i slutet.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Våra loafers i läder är ett måste för vår och höst. Deras läderdesign ger dem en bekväm känsla när du bär dem hela dagen. Dessa eleganta och raffinerade mockasiner kommer att övertyga dig och är perfekta att bära till en kavaj eller en fin klänning.”

Flera storlekar och färger tillgängliga

Dessa mockasiner finns i 2 färger, svart, som är perfekt för att hålla en chic look med dina kläder, och vit, som skulle vara perfekt för en formell händelse som ett bröllop, till exempel. De finns i flera storlekar, från 34 till 41, så att alla kvinnor kan hitta sin perfekta storlek.
vit lädermockasin som hålls av en kvinnas hand
svart lädermockasin med liten klack mot en vit bakgrund
svart lädermockasin med liten klack mot en vit bakgrund
svart lädermockasin på ett blått golv

Kan användas med olika outfits

Våra loafers i läder är ett måste för vår och höst. Deras läderdesign ger dem en bekväm känsla när du bär dem hela dagen. Dessa eleganta och raffinerade mockasiner kommer att övertyga dig och är perfekta att bära till en kavaj eller en fin klänning.

Ytterligare information

Material

Säsong

,