mockasin med brun läderklack och svart sula mot en vit bakgrund
Sommarloafers med klack för kvinnor
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Sommarloafers med klack för kvinnor

1065,00kr

Smal silhuett
Halkfri sula
En elegant look
Många storlekar tillgängliga

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Om du letar efter en snygg och bekväm sommarsko är vår Women’s Summer Heeled Loafer det perfekta valet. Skon är omsorgsfullt tillverkad och känns mjuk och skön från det ögonblick du tar på dig den. Moccasinens tidlösa, eleganta design är lätt att matcha med vilken outfit som helst, från jeans till kjol och sommarklänning.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Våra sommarklackade loafers för damer är ett perfekt val för dig som letar efter ett par snygga och bekväma skor. Skorna är tillverkade i mjukt syntetläder av hög kvalitet, vilket inte bara gör dem slitstarka utan också behagliga att ta på. Den eleganta designen på sommarloafers kompletteras perfekt av en idealisk klackhöjd som ger skorna en delikat lockelse samtidigt som den feminina silhuetten får ett lätt lyft.”

Lämplig för alla tillfällen

Hälen är perfekt dimensionerad för att ge foten ett stabilt stöd utan att kompromissa med komforten. Med en praktisk höjd på ca 5 cm kan du vara säker på att dessa skor kommer att se bra ut utan att du behöver lida. Dessa lätta loafers är perfekta för sommarens alla tillfällen. Oavsett om du vill gå på ett utomhusbröllop eller bara promenera på stranden med dina vänner under sommarsemestern, så passar de perfekt till alla lätta och trendiga outfits.
beige mockasin som bärs av en kvinna
mockasin med brun läderklack och svart sula mot en vit bakgrund
svart mockasin med läderklack
brun mockasin med klack

De är bekväma

Våra sommarklackade loafers för damer är ett perfekt val för dig som letar efter ett par snygga och bekväma skor. Skorna är tillverkade i mjukt syntetläder av hög kvalitet, vilket inte bara gör dem slitstarka utan också behagliga att ta på. Den eleganta designen på sommarloafers kompletteras perfekt av en idealisk klackhöjd som ger skorna en delikat lockelse samtidigt som den feminina silhuetten får ett lätt lyft.

Ytterligare information

Storlek

34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43

Material

Säsong

,